Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Landes

Nog nooit op een surfplank gestaan? Tijdens een vakantie in het Zuid-Franse surfparadijs Landes zijn er genoeg surfscholen waar je rustig kunt oefenen, voor je zelf de hoge golven van de Atlantische Oceaan trotseert. Maar je kunt tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk natuurlijk ook op zoek naar eekhoorntjes in het Forêt des Landes tijdens een actieve wandeling. Waar het in de schaduw van de vele pijnbomen áltijd lekker ruikt. Bienvenue à Landes!

Appartement Landes

Een appartement in Landes is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de uitgestrekte dennenbossen en heidevelden van het Zuid-Franse departement. Maar ook voor surfliefhebbers is Landes een waar paradijs. Gelukkig wandel je vanuit een appartement in Mimizan zo naar het brede Plage du Sud. Waar de hoge golven van de Atlantische Oceaan op je wachten. Durf je het trotseren van de golven nog niet helemaal zelf aan? Neem dan lessen bij de surfschool. Of neem ook de kids mee op vakantie naar Frankrijk. Een 3-kamerappartement van TUI is tenslotte groot genoeg. En neem samen een duik in het helderblauwe water. Van de zee of het zwembad.

Bekijk alle appartementen Landes (4)

Spetterende vakantie Landes

In het zonnige zuidwesten van Frankrijk ligt het departement Landes. Direct aan de Atlantische kust. Waar je tijdens een vakantie in Landes van de hoge golven van de Atlantische Oceaan kunt genieten. Landes is namelijk ideaal voor surfliefhebbers. Vanuit een appartement in Mimizan, of een camping in Biscarosse van TUI, sta je tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk zo op het Plage de Biscarosse. Dé plek om met je surfplank de golven te trotseren. Nog niet zo zeker op je surfplank? Dan kun je natuurlijk ook eerst lessen nemen bij een van de vele surfscholen in Biscarosse. Of gewoon lekker toekijken vanaf het lange, gouden zandstrand en zo nu en dan een verkoelende duik in de Atlantische Oceaan nemen.

Wandelvakantie in Frankrijk

Niet alleen de golven van de Atlantische Oceaan, ook de natuurgebieden van Landes zijn een goede reden om een vakantie naar Landes te boeken. Een groot deel van het departement wordt namelijk gedomineerd door het Forêt des Landes, een van de grootste pijnboombossen van Europa. Wat is het hier mooi, en wat ruikt het lekker! Trek je wandelschoenen aan en geniet hier tijdens een actieve vakantie in Frankrijk van de schaduw op een warme dag. Wie het eerst een eekhoorntje ziet!

Bekijk alle vakanties Landes (8)