Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Moliets

Vakantie Moliets

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Atlantische Kust-Aquitaine
  4. Landes
  5. Moliets

Een vakantie Moliets van TUI heeft het allemaal: een breed zandstrand voor ‘sunseekers’, de hoge golven van de Atlantische Oceaan voor surfers en een prachtig natuurgebied met pijnboombossen voor lange wandelingen. In het avonturenpark ‘Adrenaline Parc’ hoeven de kids zich zeker niet te vervelen. En liefhebbers van de ‘greens’ kunnen een balletje slaan bij golfclub ‘Golf de Moliets’ met haar uniek gelegen golfbanen.

Vakantie Moliets

Vakantiehuis Moliets

Of u nou wilt surfen, zonnen op het strand, of een balletje slaan op de golfbaan, het kan allemaal tijdens een strandvakantie in Moliets. In deze badplaats, in het Franse departement Landes, kun je zonnebaden aan de Côte d'Argent waar het langste strand van Europa te vinden is. Plek genoeg dus tijdens een zonvakantie aan de Atlantische Oceaan! Het vakantiehuis in Moliets ligt op 2 kilometer van het strand dat te boeken staat als een van de beste surfspots van Frankrijk doordat sommige stukken een hele sterke stroming hebben. Bent u meer een golfer? Golf de Moliets ligt ook vlakbij en op deze 27-holes baan sla je tussen de pijnbomen een balletje. Nog meer groen vind je tijdens een wandeling of fietstocht richting het natuurreservaat Courant d'Huchet dat in een lange strook van het strand naar het Étang de Leon loopt. Dit natuurgebied laat zich kenmerken door pijnbomen, draslanden en vele bijzondere bloemen en planten. Op familievakantie? Bij TUI kunt u kiezen voor een vakantiehuis in verschillende groottes met een maximum tot 10 personen.

Adrenaline aan de Atlantische kust 

Moliets ligt aan de Atlantische kust van Frankrijk in Landes, één van de vijf departementen van de schitterende streek Aquitaine. Tijdens een vakantie Moliets bent u zo op het strand, want uw appartement of luxe vakantiewoning van TUI ligt dichtbij zee. 

Als u een stukje wilt gaan zwemmen kunt u het beste naar één van de twee bewaakte stranden van Moliets plage gaan, want in zee kunnen sterke stromingen voorkomen. Ideaal voor surfers die in grote getale de golven komen trotseren in Moliets. 

Zijn de kids mee ? In het zwembad bij uw appartement of luxe villa kunnen zij ook spetteren. Misschien voelen ze daarentegen meer voor een dag in het ‘Adrenaline Parc’, een belevenis voor jong en oud. In dit avonturenpark is er een quad route of kunnen ze paintballen. 

Subliem surfen 

Voor nog meer waterplezier kunt u ook zwemmen in de rivier de Huchet in het natuurgebied Courant d’Huchet. Deze rivier stroomt vanaf het meer Etang de Leon door de pijnboombossen naar zee. Veel surfers hebben deze plek ook ontdekt, dankzij de peaks in de rivier. In Moliets zelf vindt u meerdere surfshops voor alles wat u nodig heeft om subliem te kunnen surfen, bijvoorbeeld aan de Tête de Plage. 

Wilt u wel genieten van watersporten, maar in een meer rustige omgeving? Ga dan naar het Etang de Léon, zo’n 10 minuten rijden vanaf Moliets, waar u in een heerlijk relaxte atmosfeer kunt waterskiën, zeilen, surfen en vissen. 

In het natuurreservaat Courant d’Huchet valt trouwens ook genoeg te ontdekken zoals een vogelreservaat, maritieme dennenbossen en moerassen. Ga eens lekker wandelen, fietsen of mountainbiken onder en tussen de schaduwrijke bomen. 

Sla uw slag in de natuur 

Liefhebbers van een ander soort groen kunnen uit de 27 holes kiezen van de open golfclub Golf de Moliets gelegen in een prachtige omgeving. U staat namelijk tussen de pijnbomen en er zijn ook 4 holes aan de Atlantische Oceaan. Dit complex behoort tot de 25 mooiste van Europa en er worden jaarlijks kwalificatietoernooien door de European Challenge Tour georganiseerd. Niet gevreesd, want de club is toegankelijk voor iedereen, ook voor mensen die nog nooit hebben gegolfd.