Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Moliets

Tijdens een vakantie in Moliets wandel je vanuit een vakantiehuis van TUI zo naar de hoge zandduinen en het gouden zand van het Plage de Moliets. Aan het heldere water van de Atlantische Oceaan én de Courant d'Huchet. Heb je ook je wandelschoenen ingepakt voor een vakantie in Zuid-Frankrijk? Struin dan door de dichte bossen van het Réserve Naturelle du Courant d'Huchet, voordat je een balletje slaat op de golfbaan.

Vakantiehuis Moliets

Pak je zwembroek of bikini maar vast in, want tijdens een vakantie in Moliets zul je die zeker nodig hebben. Vanuit je vakantiehuis in Moliets, een sfeervolle badplaats in het Franse departement Landes, ben je in no-time op het strand. En wat voor een strand! De uitzonderlijke natuurrijke omgeving en adembenemend mooie duinen zullen zeker indruk maken. Ga lekker zonnen of neem een verkoelende duik in het water van de Atlantische Oceaan. Of ga op de avontuurlijke toer: wat dacht je van kitesurfen of bodyboarden? En ook voor leuke activiteiten waarbij je geen nat pak haalt ben je in Moliets aan het juiste adres. Sla een balletje op de beroemde golfbaan van Moliets of maak een wandeling door het natuurreservaat van Courant d'Huchet.

Rustige strandvakantie in Moliets

In het uiterste zuidwesten van Frankrijk liggen de natuurlijke trekpleisters van departement Landes. Die je tijdens een vakantie in Moliets vanaf het vakantiepark van TUI in alle rust kunt verkennen. Wandel vanuit het appartement in Moliets door de hoge zandduinen naar het gouden Plage de Moliets. Dat zo breed is, dat er altijd wel een leeg plekje te vinden is. Ook bijzonder: het azuurblauwe water van de Courant d'Huchet komt over het strand uit in de Atlantische Oceaan. Je kunt dus kiezen aan welk water je je handdoek neerlegt.

Actieve vakantie in Landes

Alsof dat nog niet genoeg water is, kun je tijdens een vakantie in Moliets ook nog een boottocht maken over het nabijgelegen Étang de Léon. Onderdeel van het Réserve Naturelle du Courant d'Huchet. Of trek je wandelschoenen aan voor een flinke tocht door de dichte pijnboombossen van dit natuurgebied. Wat ruikt dat lekker! Maar je kunt natuurlijk ook een balletje slaan op de nabijgelegen 18 holes golfbaan van Moliets. Om daarna in de keuken van je vakantiehuis in Landes in een handomdraai verse asperges klaar te maken.

Bekijk alle vakanties Moliets (1)