Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Vakantie Pyrénées-Orientales

Actievelingen en zonaanbidders opgelet! Tijdens een vakantie Pyrénées-Orientales verblijf je tussen de steile bergen van de Pyreneeën en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. De Zuid-Franse streek is dan ook perfect voor een afwisselende kampeervakantie. Beklim de steile bergwegen met een fiets of ga zonnen op het strand van Argelès sur Mer. Het beste van alles? Je kunt hier kamperen in een luxe safaritent.

Vakantie Pyrénées-Orientales
Bekijk alle vakanties Pyrénées-Orientales (7)

Appartement Pyrénées-Orientales

In het uiterste zuiden van Frankrijk, vlak bij Andorra en Spanje, ligt het departement Pyrénées-Orientales. Ideaal dus voor een dagtrip over de grens. Maar ook dichter bij het appartement in Pyrénées-Orientales is van alles te beleven. Een appartement in Argelès sur Mer van TUI ligt namelijk direct aan de lange Boulevard de la Mer. Slechts een promenade verwijderd van het brede Argelès Plage aan de helderblauwe Middellandse Zee. En ook de middeleeuwse bezienswaardigheden van Perpignan zijn niet ver. Waar je je tussen de kastelen en paleizen in Catalonië waant.

Bekijk alle appartementen Pyrénées-Orientales (1)

Zonnen aan de Middellandse Zee

Met aan de ene kant de steile bergen van de Pyreneeën en aan de andere kant het azuurblauwe water van de Middellandse Zee is Pyrénées-Orientales een schilderachtige streek. De Zuid-Franse regio is een perfecte vakantiebestemming voor zowel actievelingen als zonaanbidders. Zo kun je tijdens de vakantie Pyrénées-Orientales verblijven op een luxe camping bij de bekende badplaats Argelès sur Mer. Voor je het weet sta je op het goudgele strand en bij de mondaine jachthaven met chique zeilboten. Onder de zon en met een goed glas wijn is het genieten geblazen.

Een actieve vakantie in de Pyreneeën

Altijd al eens willen kamperen in een heuse safaritent tussen de ruige bergen? Reis voor een vakantie Pyrénées-Orientales af naar het dorpje Fuilla dat tussen de steile bergen in ligt. Begin de dag met een stevig ontbijt met lekker veel croissants en stokbrood, want die energie heb je nodig als je als fietsend de steile bergwegen beklimt. Al kun je ook kiezen voor een onvergetelijk raftingavontuur op de Rotja-rivier. En dan hebben we canyoning en paardrijden nog niet eens genoemd. Bijkomen doe je bij terugkomst op de gezellige camping waar het op het terras van de safaritent goed toeven is met een goed boek en een eigengemaakte quiche lorraine.

Bekijk alle vakanties Pyrénées-Orientales (7)