Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie St. Cyprien

Strand, bergen én culturele uitstapjes, klinkt dat niet als de perfecte zonvakantie? Combineer het allemaal tijdens een vakantie in St. Cyprien, gelegen aan de Zuid-Franse Kust. Aanbid de zon op gouden zandstranden of spot vogels in de nabijgelegen lagune. Of voel je de koning te rijk in het middeleeuwse Perpignan met uitzicht op de hoge Pyreneeën.

Strandvakantie aan de Pyreneeën

Wie droomt van gouden zandstranden en groene wijngaarden aan de Franse Pyreneeën, kan zijn hart ophalen tijdens een zonvakantie in St. Cyprien. Vanaf het hotel van TUI, direct aan zee gelegen, wandel je tijdens een strandvakantie zo het kilometerslange St. Cyprien Plage op. Geniet hier van de Zuid-Franse zonnestralen en neem een duik in het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Bewonder in de verte de luxe jachten in de haven. Zin in een natuurwandeling? Spot vogels in het natuurgebied in Étang de Canet-St-Nazaire op nog geen kwartiertje rijden. Wist je dat in dit gebied ruim 200 verschillende vogelsoorten te bewonderen zijn?

Koninklijke bezienswaardigheden in Perpignan

Voor een cultureel uitstapje kun je tijdens een autovakantie het nabijgelegen Perpignan bezoeken. Dit middeleeuwse stadje ligt op zo’n 20 minuten rijden van St. Cyprien en voert je langs groene wijngaarden met uitzicht op de hoge Pyreneeën. In het middeleeuwse stadscentrum met nauwe straatjes en oude herenhuizen kun je onder andere het Palais des Rois de Majorque bewonderen. Dit paleis is een van de bekendste bezienswaardigheden en werd gebouwd door koning Jacobus II van Majorca. Hij heeft van Perpignan de hoofdstad van zijn rijk gemaakt. Zeker het bezoeken waard!

Bekijk alle vakanties St. Cyprien (1)