Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Lombok

Tijdens een vakantie Lombok maak je kennis met de oude ambachten van dit Indonesische eiland. Vrouwen die kleurrijke gewaden weven, de traditionele moslimgemeenschap die in bamboe hutten wonen en vazen die in de pottenbakkerijen worden gemaakt typeren Lombok. Voor cultuurliefhebbers is het een ideaal eiland voor een rondreis. Bijkomen kan op het tropische Senggigi Beach met zijn parelwitte zand en vele palmbomen.

Vakantie Lombok

De authenticiteit van Lombok

Ga tijdens een vakantie Lombok terug in de tijd en maak in de authentieke dorpjes kennis met de oude ambachten die hier nog volop beoefend worden. Lombok is een van de Indonesische eilanden waar cultuurliefhebbers ogen tekort komen. Zo kun je in het dorpje Sukarara met eigen ogen zien hoe voornamelijk vrouwen de kleurrijke gewaden weven. Penujak staat dan weer bekend om de pottenbakkerij en is daarom het perfecte dorp voor het vinden van een souvenir. En in een van de Sasak dorpjes maak je kennis met de traditionele moslimgemeenschap die in bamboe hutten leven.

Relaxen op Senggigi Beach

Bijkomen van al die indrukken doe je tijdens de vakantie Lombok op het strand van Senggigi. Deze tropische badplaats ligt aan de westkust van Lombok en wordt omringd door witte zandstranden, diepblauwe baaien waar vissersboten dobberen en ritselende palmbomen vol kokosnoten. Dé perfecte plek om bij te komen van de rondreis over Lombok. ’s Avonds zorgen de barretjes en restaurant aan het strand voor vermaak. Met een Es Teler cocktail en een portie cassave chips uitkijken op de zonsondergang is de perfecte manier om de vakantie Lombok af te sluiten.