NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Ca' Savio

Relaxen onder een schaduwrijke pijnbomen en zonnen op het brede zandstrand van Cavallino, dat is een vakantie Ca' Savio. Deze Italiaanse badplaats ligt aan het diepblauwe water van de Adriatische Zee op steenworp afstand van Venetië. Een uitstapje naar deze stad van het water is dan ook zo gemaakt. Maar ook op de camping van TUI zul je je niet vervelen. Steek de barbecue aan of neem een duik in het zwembad.

Kamperen in schilderachtig Ca' Savio

Aan de rand van Venetië ligt de Italiaanse badplaats Ca' Savio op het schiereiland Cavallino. Hier wissel je luieren aan de Adriatische Zee af met een gondelvaart door Venetië. Tijdens een vakantie Ca' Savio verblijf je met TUI op een camping nabij het strand van Cavallino. Het goudkleurige zandstrand, diepblauw zeewater en groene pijnbomen zorgen voor een schilderachtig decor. En de pijnbomen ook voor wat heerlijke schaduw. Ca' Savio is daarmee een ideale bestemming voor een kampeervakantie met kleine kinderen. Op de camping vermaken zij zich wel in de twee zwembaden en de speeltuin. De vakantie is compleet als je 's avonds de barbecue aansteekt en op het terras voor de luxe bungalow geniet van zelfgemaakte pizza.

Met de watertaxi naar Venetië

Omdat Venetië op steenworp afstand van de camping in Ca' Savio ligt kun je niet om de stad van het water heen. Vanuit de naastgelegen badplaats Punta Sabbioni vertrekken watertaxi's naar het Canal Grande, het hart van Venetië. Hier kun je overstappen in een gondel en een romantische boottocht maken door de kanalen van Venetië. Op familievakantie? Dan is de watertaxi een goedkopere optie. Je kunt tijdens een vakantie in Ca' Savio, Venetië natuurlijk ook al wandelend ontdekken. Via beroemde bruggen als de Rialtobrug steek je de kanalen over en zijn het Dogepaleis en het wereldberoemde San Marco plein te bereiken.

Bekijk alle vakanties Ca' Savio (1)