Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Campitello di Fassa

Tijdens een vakantie in Campitello di Fassa word je aan alle kanten omringd door imposante bergen. Gelegen midden in de Dolomieten is dit dorp een populair oord voor een wintersportvakantie in Italië, maar ook in de zomer valt er goed te doen en te zien. Voor een spectaculair uitzicht pak je de kabelbaan naar de top van Sassolungo. Niet zo’n waaghals? Ga dan in Campitello di Fassa wandelen of paardrijden in het groene Val Duron.

Vakantie Campitello di Fassa
Bekijk alle vakanties Campitello di Fassa (3)

Op (e)en top genieten in Campitello di Fassa

Campitello di Fassa in de Dolomieten is geschikt voor wintersport in Italië, maar ook in de zomervakantie is er genoeg te doen en te zien. De sneeuw is gesmolten en de diepgroene kleur van het gras en de bossen laat zich weer zien. Daarachter zie je de indrukwekkende steile rotswanden en hoge bergpieken, die typerend zijn voor de Dolomieten. Een bekend(st)e berg is de Forcella del Sassolungo, ofwel de Langkofel, die ligt ingeklemd tussen het bergdal Val di Fassa en het Zuid-Tiroler Val Gardena. Op vakantie in Campitello di Fassa bereik je met een kabelbaan de top van Sassolungo van waaraf je een schitterend uitzicht hebt op de Dolomieten. En wellicht zie je het hotel van TUI wel liggen!

Wandelen in Val Duron

Niet alleen door de straatjes van Campitello di Fassa is het heerlijk wandelen, ook in het nabijgelegen Val Duron is het genieten geblazen tijdens een vakantie in Campitello di Fassa. In dit dal in de Dolomieten wandel je over een groen grasveld met grazende koeien omringd door berghellingen met daarop naaldbossen. In de verte zie je grijze bergtoppen. Dit is een eenvoudige route die ook geschikt is voor Nordic Walking of voor een paardrijtocht. Wil je meer uitdaging? Klim dan naar de top van de indrukwekkende Col Rodella en wordt beloond met een van de beste uitzichten op de Dolomieten!

Bekijk alle vakanties Campitello di Fassa (3)