Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Val Gardena

Denk je bij Val Gardena meteen aan het skiën van de Sella Ronda? Dat snappen wij. Maar ook in de zomermaanden kun je bij TUI een vakantie Val Gardena boeken en het schilderachtige gebied in Noord-Italië verkennen. Wandel langs de grillige rotswanden van het Sella massief, verken de wijngaarden rondom Ortisei en bewonder Castello Wolkenstein dat ín de bergen bij Selva verborgen ligt. Ontspannen doe je daarna in de spa.

Populaire bestemmingen

Het ansichtkaart-waardige decor van Val Gardena

In het noorden van Italië is Val Gardena de ideale vakantiebestemming voor een actieve zomervakantie. Eerlijk is eerlijk; het gebied is vooral bekend om de wintersport, maar zodra de sneeuw is gesmolten komt er een indrukwekkend landschap tevoorschijn. Glooiende dalen waar de dorpjes het moeten hebben van het ambachtelijke houtsnijwerk, grillige rotswanden die torenhoog de lucht in steken en romantische naaldbossen die grotendeels onontdekt zijn. Tijdens een vakantie Val Gardena kom je terecht in een pittoreske ansichtkaart. En bij TUI kun je dit allemaal bewonderen vanuit het luxe hotel.

Lokale cultuur proeven in Ortisei

Bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Val Gardena in Selva of Ortisei. En vooral in dat laatste dorp kun je de lokale cultuur echt letterlijk proeven. Ortisei wordt omringd door bergweiden vol wijngaarden, dus smullen van een Italiaans wijntje gaat hier zeker wel lukken. En ook de lokale spekknoedel moet je zeker eens proberen. Uitbuiken kan in de luxe spa met bergzicht in het 4 sterrenhotel. Verblijf je tijdens de actieve vakantie in Selva? Wandel dan zeker eens naar het ín de bergen verscholen Castello Wolkenstein. Heen en terug is de route zo’n 5 kilometer lang en bij terugkomst in het hotel in Selva ligt de pizza al in de oven.

Bekijk alle vakanties Val Gardena (16)