Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Commezzadura

Een vakantie in Commezzadura is geknipt voor actievelingen. Dit dorp vol Zuid-Tiroolse chalets ligt in de Val di Sole, de zonnigste vallei van Noord-Italië. Trek je wandelschoenen aan om de 5.000 kilometer wandelpaden te verkennen of stap op de mountainbike voor een tocht door het Adamello-Brenta natuurpark. Zo ervaar je de Italiaanse Dolomieten op hun best. Ook fijn: met de Trentino Card maak je gratis gebruik van de liften in Commezzadura.

Actief in Commezzadura

Tijdens een vakantie in Commezzadura geniet je van een scala aan activiteiten in de Italiaanse Dolomieten. Dit kleine dorp ligt in de Val di Sole, in het noorden van Italië. Rondom de vallei rijst het Adamello-gebergte omhoog. Reken maar dat je hier eindeloze wandel- en fietstochten kunt maken, want door de hele vallei slingert ongeveer 5.000 kilometer wandelroute. Je verblijft met TUI in een hotel of appartement in Commezzadura zelf. Kijk je daar om je heen, dan zie je niets anders dan bergweiden, Zuid-Tiroolse bergchalets en de machtige Dolomieten in de verte.

Voordelig de Val di Sole verkennen

Extra voordeel tijdens deze vakantie is de Trentino – Val di Sole Opportunity Card. Ter plaatse te koop voor maar een paar euro per dag, wanneer je bij TUI een accommodatie boekt in Commezzadura. De kaart geeft je voordelig toegang tot 300 kastelen, musea, natuurparken, bergliften en andere attracties in de Val di Sole. Met de Val di Sole Opportunity Card kun je gratis gebruik maken van de liften in Commezzadura en zo per mountainbike de Dolomiti-route verkennen. Deze pittige tocht voert je door de bossen en weiden van het Adamello-Brenta natuurpark. Met deze Card hoef je niet bang te zijn voor spierpijn tijdens je vakantie in Commezzadura. Je krijgt namelijk ook nog eens 20% korting op de entree van het wellnesscentrum in Terme Pejo.

Bekijk alle vakanties Commezzadura (5)