Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Hvar

Op een vakantie Hvar ga je je zeker niet vervelen. Het Kroatische eiland ligt op een uur varen vanaf de stad Split. Bezoek Hvar Stad met haar trendy bars of ga een dag eilandhoppen bij omliggende eilanden zoals Brač en Vis. Struin voor een relaxt gevoel door de lavendelvelden en geniet van de natuur. Of neem een duik in de blauwe wateren van de Adriatische zee. Ontdek het eiland tijdens je vliegvakantie naar Hvar. 

Het prachtige Hvar

Ontdek het eiland Hvar met een auto of scooter. Of nog leuker: vanaf het water. Huur een boot en ontdek de blauwe wateren van de baai Milna, dat bij buureiland Brač ligt. Tijdens je strandvakantie bak je lekker bruin op het dek van de boot of neem je een duik in het frisse water. Breng daarnaast ook een bezoek aan de Paklinski-eilanden, die voor Hvar Stad liggen. Om de wilde natuur van Hvar zelf te ontdekken spring je op de mountainbike. Tijdens je fietstocht kom je langs de witte stranden en het heuvelachtig landschap. En na een avontuurlijke dag, ontspan je in de wellness of aan het zwembad van je 5 sterren verblijf. 

Bruisend Hvar Stad

Aan cultuur kom je niets te kort tijdens je vakantie Hvar. Struin in Hvar Stad door de charmante binnenstad en nauwe straatjes. Neem een kijkje bij het oudste publieke theater van Europa of rust lekker uit op het terras van één van de trendy bars. ‘s Avonds ontdek je bij deze bars het bruisende nachtleven, waarvoor heel wat mensen van over de hele wereld Hvar Stad bezoeken. Leuk weetje: Hvar is erg geliefd bij beroemdheden. Wie weet kom jij je favoriete celebrity wel tegen tijdens je vliegvakantie naar Hvar. 

Bekijk alle vakanties Hvar (6)