COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Een jongerenvakantie naar Spanje, Griekenland of Bulgarije inclusief vlucht, verblijf en transfers? Die beleef je natuurlijk in de zomervakantie samen met je vrienden in de hipste clubs van El Arenal op Mallorca. Of met de bekendste dj’s op de party’s aan Star Beach op Kreta. Misschien kies je liever voor een relaxvakantie aan het strand van Sunny Beach in Bulgarije. Vanaf een hotel van TUI loop je zó het uitgaanscentrum in. Bekijk snel het aanbod goedkope jongerenvakanties op TUI.nl.

De populairste places voor een jongerenvakantie

In de zomervakantie samen met je vrienden naar de beste party’s, clubs en stranden? Goedkope hotels en appartementen van TUI vind je bijvoorbeeld aan het 8 kilometer lange zandstrand van Sunny Beach in Bulgarije. Maar natuurlijk ook in Chersonissos op het Griekse Kreta, waar op Star Beach de beste dj’s voor je klaar staan. Ook El Arenal, op het Spaanse eiland Mallorca is de plek voor een relaxte zonvakantie. De TUI-reisleiding kan je alles vertellen over de verschillende excursies, of neem alvast een kijkje op GOTUI.com. De excursies kan je boeken via de TUI-reisleiding of via GOTUI. En natuurlijk stap je tijdens zo’n goedkope zonvakantie vanuit je hotelkamer zó het uitgaansgebied in. Cheers! En daarna natuurlijk eerst uitslapen, ‘ontbijten’ op het strand en door naar de eerste beachparty.

Going Dutch in El Arenal

Denk je aan een vakantie voor jongeren? Dan is El Arenal, op het Spaanse eiland Mallorca the place to be. En of je nu houdt van top 40, R&B, hiphop of Hazes: niet voor niets staat El Arenal bekend als ‘the Dutch Corner’. Klaar voor de kroegentocht? Vraag het aan de TUI-reisleiding, dan weet je direct wat de leukste clubs zijn. Afsluiten terwijl de zon weer opkomt, dat kan in diverse discotheken zelfs tot 6 uur ’s ochtends. Relaxen doe je aan het 2 kilometer lange zandstrand van El Arenal. Van juni t/m september is de gemiddelde temperatuur overdag 26 graden. En met 11 zonuren kun je fijn werken aan je kleurtje. Een dag ontspannen én waterpret combineren? In El Arenal ligt ook het Aqualand Waterpark. Het is een van de grootste waterparken ter wereld, met tientallen waterglijbanen. Het naastgelegen Playa de Palma staat bekend als het Duitse gedeelte, maar toch vind je er ook veel Nederlanders. Het publiek is hier iets ouder en dit is dé plek waar jongvolwassenen vakantie vieren.

Star Beach: 4 megafeesten per week


Zeg je Chersonissos, dan zeg je Star Beach. ‘Cherso’ ligt in het oosten van Kreta, op circa 20 minuten rijden van de luchthaven Heraklion. Star Beach begon als waterpark, maar is uitgegroeid tot dé plek voor de beste jongerenvakanties. Overdag lig je hier in de zon, maar wanneer die weg is staan er maar liefst 4 keer per week de bekendste dj’s voor je klaar tijdens Beach Flirt, Lovestar, Recovery en de Tribal Party. En wie wat actiefs wil doen vraagt de reisleiding naar het excursieprogramma. Ga je mee op jeepsafari? Of schrijf je bijvoorbeeld in voor een gezellige boozecruise. De boulevard van Chersonissos is ook de plek om te smullen van Griekse specialiteiten in een van de vele taverna’s. Van een broodje Gyros tot Souvlaki of een traditionele Kleftiko. Geen zin om te zoeken? Kijk dan naar het TUI All Inclusive aanbod.

Populaire bestemmingen