Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Omis

Het Kroatische Omis is een perfecte vakantiebestemming voor watersporters. Dat komt omdat deze fotogenieke badplaats aan zowel de Adriatische Zee als aan de Cetina rivier ligt. Snorkelen, zeilen en canyoning zorgen voor heel wat vakantiepret. Ondertussen kun je de grillige bergen en pastelkleurige huizen met rode daken bewonderen. En schrik niet als je tijdens de vakantie Omis piraten tegenkomt. Deze zijn vriendelijk.

Vakantie Omis

Actief doen op en in de wateren van Omis

Wat ooit een piratennest was is tegenwoordig een fotogenieke badplaats. Het Kroatische Omis doet het dankzij de grillige bergen, de pastelkleurige huizen met rode daken en het witte Velika Plaza strand goed op ansichtkaarten. En dan hebben we het diepblauwe water van zowel de Adriatische Zee als de Cetina rivier nog niet eens genoemd. Omis ligt aan beide wateren. Tijdens een vakantie Omis zitten watersporters dan ook goed. Snorkelen in het zeewater of canyoning door de rivier zijn maar een paar opties. Gelukkig kun je in de jacuzzi op het dakterras van het 4 sterrenhotel van TUI ontspannen. Zie je jezelf al bubbelen tijdens zonsondergang?

Dineren met piraten

Een van de hoogtepunten van een vakantie Omis is de piratenavond. Deze speciale avonden worden in de zomermaanden wekelijks georganiseerd en laten je in de voetsporen van de piraten treden. Eerst wacht er een boottocht over de Cetina rivier om vervolgens te stoppen bij het middeleeuwse Kaštil Slanica. En voordat je doorhebt wat er gebeurd klinken er al kanonschoten en komen de piraten aan boord. Zij nemen je mee het kasteel in waar een buffet met octopus, gegrilde forel en vleesgerechten wacht. Schrik niet als er piraten bij je komen zitten. Ze willen je alleen maar vertellen over hun spannende verhalen. De avond is kindvriendelijk, dus ideaal tijdens een familievakantie.