Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Slano

Tijdens een vakantie in Slano krijgt service een nieuwe dimensie. Je verblijft namelijk in een luxe 5 sterren hotel waar het je aan niets ontbreekt. In de kleine badplaats Slano in Zuid-Kroatië overheerst rust. Dat wordt dus relaxen bij een van de twee zwembaden of op het op het Koceljevići-kiezelstrand voor de deur. Tel daarbij op dat Dubrovnik op slechts een uurtje rijden ligt en je hebt hét recept voor een onvergetelijke vakantie.

Vakantie Slano

Kroatische luxe in Slano

Tijdens een vakantie in Slano ontdek je de betekenis van Kroatische luxe. Deze kleine badplaats ligt aan een baai in het zuidelijkste puntje van Kroatië, verborgen tussen de pijn- en tamarisk bomen. Je verblijft er in een 5 sterren hotel van TUI. Hier bereiken service en luxe een nieuw niveau. Foodies kunnen hun hart zeker ophalen bij de heerlijke streekproducten. De calorieën raak je wel weer kwijt tijdens een uurtje zwemmen. Dat kan binnen, buiten óf in de Adriatische Zee. Een deel van het hier gelegen Koceljevići-kiezelstrand is zelfs afgezet voor hotelgasten. Wat een service!

In een uur naar Dubrovnik

Stap je het hotel uit, dan sta je gelijk in het centrum van Slano. Verwacht geen bruisende sfeer, daar is het dorp net te klein voor. Wel tref je er diverse cafés en traditionele tavernes aan het water. Je ziet hier op het terras overigens wel de meest schitterende zonsondergangen. Voor wat meer stadse sfeer tijdens een vakantie in Slano ben je welkom in Dubrovnik. Daar reis je in een uur met de bus naartoe. De middeleeuwse binnenstad is een lust voor het oog. Wandel over de oude stadsmuren, bewonder het fort Lovrijenac bij de westelijke haven en slenter zeker eens over de gezellige Stradun-straat.