Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Wiltz

Te midden van de Luxemburgse Ardennen ligt de onontdekte regio Wiltz. Voor natuurliefhebbers is dit de ideale plek voor een kampeervakantie. Dat komt omdat de ecocamping van TUI omringd wordt door dichte bossen met mountainbikepaden en groene heuvels. Om ook de Clerve rivier met zijn vele stroomversnellingen niet te vergeten. Toe aan een culturele dag tijdens de vakantie Wiltz? Bezoek dan het Kasteel van Vianden.

Vakantie Wiltz

Kamperen in de Luxemburgse Ardennen

Verscholen tussen de dichte bossen en groene heuvels van de Ardennen ligt de onontdekte regio Wiltz. En hoewel de meeste mensen bij de Ardennen aan België denken ligt Wiltz in Luxemburg. Hier nog geen drukte op de mountainbike paden en kronkelige rivieren. Voor rustzoekers is een vakantie Wiltz dan ook een goed idee. Bij TUI verblijf je tijdens de actieve vakantie op een 4 sterrencamping met ecolabel in het dorp Enscherange. Kamperen doe je hier letterlijk in het bos. En ook bij de rivier de Clerve. Een kano huren en de stroomversnellingen bedwingen is een aanrader.

Het sprookjesachtige Kasteel van Vianden

Een van de letterlijke hoogtepunten van een vakantie Wiltz is het bezoek aan de Burcht van Vianden. Het middeleeuwse kasteel pronkt op een heuvel middenin de bossen van de Luxemburgse Ardennen en wordt gezien als een van de mooiste monumenten uit de romaanse en gotische tijd in Europa. Vooral de ridderzaal is dankzij de kleurrijke glas-in-lood ramen erg indrukwekkend. Maar ook het kasteel zelf, met de ronde toren en grijze puntdaken, is bijzonder. Vanaf de historische stadsmuur van Vianden schiet je de mooiste plaatjes van het kasteel. Bijkomen van het sightseeing kan op het terras van de luxe safaritent met de barbecue aan.