Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Behoefte aan zon, sneeuw of rust in december? Even bijkomen van pakjesavond of ontsnappen aan al de drukke feestdagen? Dan kan een Last Minute december met TUI een uitkomst bieden. Kies bijvoorbeeld voor een wintersport vakantie in de Oostenrijkse Alpen, een zonvakantie op dushi Curaçao of een relaxvakantie met aangename temperaturen op het strand van de Azoren. Met de lastminutes december van TUI kun je er deze maand even tussen uit voor een welverdiende break.

Last Minute naar de sneeuw in december

Behoefte aan een dik pak sneeuw waarop je goed kunt wintersporten? Dan ben je in Nederland aan het verkeerde adres. Gelukkig heeft TUI een breed aanbod aan Last Minutes naar diverse echte wintersportbestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een Last Minute naar het Oostenrijkse Zermatt. Suis naar beneden van 194 kilometer aan pistes en sluit de dag af in de après-ski. Of bedwing de sneeuwzekere pistes van Val Thorens tijdens een Last Minute skivakantie naar Frankrijk met TUI. En het leuke is: een 6-daagse skipas is inbegrepen. Je kunt dus op en neer zo vaak als je wilt!

Voordelig naar de zon in december

Vlieg met TUI voordelig naar de zon in december en verwen je lichaam met een shot vitamine D om de winter goed mee door te komen. Bijvoorbeeld tijdens een voordelige Last Minute naar ‘dushi’ Curaçao. Verblijf in een luxe hotel en geniet van de tropische temperaturen op dit Caribische eiland. En je kunt hier gewoon in het Nederlands praten, lekker makkelijk! Of bezoek de tot Portugal behorende Azoren. De temperaturen zijn hier iets aangenamer met zo’n 20 graden. Een ideale temperatuur om lekker te relaxen op het strand of om op je gemak de prachtige natuur te verkennen. Misschien spot je zelfs wel een walvis! Laat je op TUI.nl inspireren door het brede aanbod aan Last Minutes in december en wie weet vertrek je binnenkort al naar de zon of de sneeuw.

Populaire bestemmingen