Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Westkust

Vanwege de beschutte palmenstranden en de exotische koraalriffen is de Westkust van Mauritius een geliefde plek op het Afrikaanse eiland. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Westkust in een All Inclusive hotel aan het strand van Le Morne. Laat de ober een verse kokosnoot brengen of leen een snorkel en verken de kleurrijke onderwaterwereld van de Indische Oceaan. Dolfijnen en schildpadden verwelkomen je.

Vakantie Westkust
  • Voordeeltarieven met Emirates
  • Smeltkroes van culturen
Bekijk alle vakanties Westkust (3)

Populaire bestemmingen

Zonnen aan de paradijselijke Westkust

Een vakantie Westkust breng je naar het exotische, Afrikaanse eiland Mauritius dat in de Indische Oceaan ligt. En omdat de hagelwitte palmenstranden hier beschut liggen is het een geliefde regio onder zonaanbidders. Bij TUI verblijf je in een luxe RIU hotel aan het strand van Le Morne. Steek je voeten in het warme zand, laat de ober een verse kokosnoot (met rietjes) brengen en kijk uit over het fonkelbauwe water van de oceaan. Dat ’s avonds het diner met gevulde samoosa’s voor je klaar staat maakt de luxe zonvakantie helemaal compleet. Dit moet het paradijs wel zijn.

Snorkelen bij Mauritius

Vergeet voor de vakantie Westkust niet om een snorkelsel in je koffer te stoppen. Al kun je ‘m ook lenen in het All Inclusive hotel van TUI. Je loopt namelijk zo de Indische Oceaan in waar onder het azuurblauwe wateroppervlakte kleurrijke koraalriffen voor je klaar liggen. Zeepaardjes, roggen, schildpadden en dolfijnen; ze leven hier allemaal. En je kunt ze tijdens het snorkelen voor de Westkust van Mauritius zomaar tegenkomen. Ga ook eens mee op duikexcursie in dieper water en kom haaien en walvissen tegen. Tussen juni en oktober heb je de beste kans om deze bijzondere zeedieren te zien zwemmen.

Bekijk alle vakanties Westkust (3)