COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Los Cabos

Vakantie Los Cabos

  1. Vakantie
  2. Mexico
  3. Los Cabos

Hallo Mexico! Het Mexicaanse Los Cabos is zeer geliefd bij vakantiegangers, onder andere door de heerlijke goudgele stranden en de betoverende onderwaterwereld. Een goede snorkel is dan ook een must tijdens je vakantie Los Cabos. Misschien spot je wel een mantrarog! Ook heel bijzonder is El Arco, een natuurlijke rotsformatie en een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van Cabo San Lucas.

Vakantie Los Cabos
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
Bekijk alle vakanties Los Cabos (3)

Populaire bestemmingen

Cabo San Lucas(3) Cabo San Lucas

Paradijselijke strandvakantie in Los Cabos

Voor een paradijselijke strandvakantie onder de Mexicaanse zon ben je in Los Cabos aan het juiste adres. Een paar voorbeelden van wat je te wachten staat tijdens een vakantie Los Cabos? Nou, wat dacht je van goudgele stranden en ritselende palmbomen? De 5 sterren RUI hotels van TUI in Cabo San Lucas bevinden zich pal aan het strand. Ideaal toch? Ga snorkelen en ontdek de kleurrijke onderwaterwereld. Er is hier zoveel moois te zien! Misschien spot je in het kraakheldere water wel een mantrarog. En na je onderwateravontuur kun je heerlijk bijkomen op een ligbed met uitzicht op de Caribische Zee. Nu alleen nog een tropische cocktail (natuurlijk mét een roze parapluutje) en het vakantieplaatje is compleet. En weet je wat het mooie is? Het kan gewoon. En als je All Inclusive in Los Cabos verblijft kun je zelfs zonder zorgen alle cocktails van de kaart proberen.

Zeeleeuwen spotten bij El Arco

Wil je tijdens een vakantie in Los Cabos ook de Mexicaanse natuur ontdekken? Dat komt goed uit, want je hebt hier aan bezienswaardigheden geen gebrek. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de steile rotsformatie El Arco. Een leuke manier om de rots te bewonderen is per boot. En houd je ogen ook op het water gericht wanneer je langs de rots vaart: El Arco is namelijk ook een geliefde zwemspot voor zeeleeuwen!

Bekijk alle vakanties Los Cabos (3)