Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Op zoek naar een Last Minute? Mei is een prima keuze, want de prijzen zijn vaak een stuk goedkoper. Bekijk dus snel het TUI aanbod Last Minute vakanties op TUI.nl. Mei is minder warm dan de zomermaanden. Denk daarom ook eens aan een voordelige Last Minute stedenvakantie in Sevilla of een Last Minute zonvakantie in Griekenland. All Inclusive op vakantie in mei? Dat doe je aan de Turkse Rivièra. In mei een weekend weg in eigen land kan natuurlijk ook.

Waar is het warm in mei?

Een goedkope Last Minute mei

In mei zijn er vooral aanbiedingen te vinden buiten de meivakantie. Pak je koffers en ontdek bijvoorbeeld tijdens een Last Minute stedentrip in mei de Spaanse stad Sevilla. Vanuit het hotel van TUI stap je zo het bruisende centrum in. In deze Andalusische hoofdstad ontdek je tijdens je Last Minute in mei op de tonen van de Flamenco de Giralda klokkentoren en de Santa Maria kathedraal. En wie niet wil lopen pakt op de Plaza del Triunfo een koetsje. “Estoy flipando en colores!”... oftewel… “ik vind ’t fantastisch!”

Last Minute zonvakantie mei

Wil je nog graag goedkoop een weekje weg in mei? Denk bijvoorbeeld eens aan een Last Minute zonvakantie in Griekenland. Eilanden als Rhodos en Samos warmen in mei al aardig op. En bovendien is Griekenland naast heel gastvrij ook goedkoop. Misschien ga je liever geheel verzorgd bij ‘de buren’ in Turkije op vakantie in mei: tijdens zo’n goedkope All Inclusive aan de Turkse kust ontbreekt het je aan niets.

Bekijk ook eens

Griekse Eilanden

  • Cultuur, natuur & stranden
  • Eilandhoppen of strandvakantie
  • Groot aanbod vakanties
Lees meer

Caribische Eilanden

  • Luxe zonvakantie
  • Witte stranden en azuurblauw water
  • Bestemming voor het hele jaar door
Lees meer