Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Silvretta

Een topvakantie in de Oostenrijkse berglucht. Dat staat je te wachten als je een vakantie naar Silvretta boekt. Deze regio ligt midden in de Alpen, aan de westkant van Oostenrijk. Je ontdekt er volop buitenactiviteiten, zoals mountainbiken, zwemmen en wandelen. Rondom de sfeervolle dorpen in het Paznaundal slingert namelijk zo'n 1.000 kilometer aan wandelroutes. En na een dag in de buitenlucht heet het gezellige Ischgl je altijd welkom.

Silvretta biedt volop buitenactiviteiten

Een vakantie in Silvretta zit boordevol buitenactiviteiten voor de hele familie. Silvretta is een uitgestrekt gebergte in het westen van Oostenrijk. Dit deel van de Alpen hoort bij Tirol, Vorarlberg én Zwitserland. Het is een veelzijdige vakantieregio. Wandelen, mountainbiken en sfeervolle dorpen in het Paznaundal verkennen: hier voel je je echt vrij. En als je ook nog kiest voor een appartement van TUI in Ischgl, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. De Silvretta card is namelijk bij je verblijf inbegrepen. Daarmee reis je 's zomers gratis met het openbaar vervoer, bezoek je lokale musea én krijg je toegang tot een aantal zwembaden. Leuk voor de kids!

Culinaire wandeling in Silvretta

De Silvretta-regio is een echt wandelwalhalla. Je vindt hier namelijk 1.000 kilometer aan wandelroutes. Het maakt niet uit of je beginnend of ervaren wandelaar bent, je vindt op de flanken van de Flimspitz zeker volop wandelplezier. Onderweg stop je natuurlijk bij een berghut voor een bord Tiroler 'käsespätzle'. Houd je daarnaast van een culinaire verrassing? Dan is de Culinaire Jakobsweg een aanrader. Dit evenement vindt elk jaar plaats in juli in de berghutten van de Silvretta. In plaats van Tiroolse lekkernijen krijg je heuse sterrengerechten van internationale topchefs voorgeschoteld. Dat wordt dus zeker smullen tijdens de vakantie in Silvretta!

Bekijk alle vakanties Silvretta (5)