NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Ischgl

In de winter is Ischgl een van de meest populaire wintersportbestemmingen van Oostenrijk, maar in de zomer is het er lekker rustig. Zo kun je op je gemak de groene alpenweiden, geurige dennenbossen en hoge bergtoppen bewonderen. Vergeet tijdens de vakantie Ischgl ook de fotogenieke meren en stromende beken niet. Ideaal voor de watersporters. Bijkomen doe je in een van de heuse sterrenhutten.

Aanbieding Ischgl

Wat in de zomermaanden een pittoresk dorpje in Oostenrijk is verandert in de winter in het ‘Ibiza van de Alpen’. Ischgl staat dan ook bekend om zijn bruisende après-ski en de ‘Top of the Mountain’ concerten op de Idalp. Met alle schnaps die er tijdens zo’n nacht doorheen gaan kan een wintersport Ischgl behoorlijk prijzig zijn. Door bij TUI voor een aanbieding Ischgl te kiezen bespaar je in ieder geval op de accommodatie en de reis. De skipas krijg je van ons cadeau. Dat scheelt honderden euro’s. Reis je in de zomer met korting naar het bergdorp? Wandelen langs de Alpenweiden, de dennenbossen en de chalets waar sterrenchefs werken kost je niks.

Actief doen in het groene decor van Ischgl

Wat in de winter een populaire wintersportbestemming in Oostenrijk is, verandert in de warmere maanden in een rustige, groene oase. We hebben het over Ischgl dat in het zuidwesten van het alpenland ligt. Zodra de sneeuw gesmolten is komen er geurige dennenbossen en weilanden vol grazende koeien tevoorschijn. Tijdens een vakantie Ischgl kun je het landschap bewonderen door een stevige bergwandeling te maken of de mountainbike er bij te pakken. Uitrusten doe je tussendoor bij een van de houten chalets in het Paznauntal waar heuse sterrenchefs in de keuken staan. Te weinig energie hebben is in Ischgl dan ook bijna onmogelijk.

Fotogenieke plekken en uitdagende tochten

Ook voor waterratten is er tijdens een vakantie Ischgl genoeg te doen. Het dorp wordt omringd door stromende beekjes en rivieren als de Trisanna en Madleinbach. Voor een spannende uitdaging is kajakken langs rotsblokken en stroomversnellingen een aanrader. Iets rustiger is de sprookjesachtige Schwarzwassersee op wandelafstand van het appartement van TUI. Het groen/blauw gekleurde meer laat zich goed lenen voor een frisse plons. Ondertussen weerspiegelen de dennenbossen in het kraakheldere water wat weer een fotogeniek plaatje oplevert. Zijn de kinderen mee op vakantie Ischgl? Bezoek dan pretpark Ischgl Skyfly met een rodelbaan en klimparcours tussen de bergen.

Bekijk alle vakanties Ischgl (3)