Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Ischgl

Vakantie Ischgl

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Paznauntal
  4. Silvretta
  5. Tirol
  6. Ischgl

In de winter is Ischgl een van de meest populaire wintersportbestemmingen van Oostenrijk, maar in de zomer is het er lekker rustig. Zo kun je op je gemak de groene alpenweiden, geurige dennenbossen en hoge bergtoppen bewonderen. Vergeet tijdens de vakantie Ischgl ook de fotogenieke meren en stromende beken niet. Ideaal voor de watersporters. Bijkomen doe je in een van de heuse sterrenhutten.

Aanbieding Ischgl

Het Tiroolse dorp Ischgl ligt op circa 1.376 hoogte en wordt omringd door het groene Paznauntal en het imposante Silvretta gebergte, in het westen van Oostenrijk. Met 238 kilometer aan pistes in het Silvretta Arena skigebied en sneeuwzekerheid is Ischgl een ideale bestemming voor een wintersport. Dit traditionele bergdorp verandert in de winter bovendien in het 'Ibiza van de Alpen'. Na een potje skiën kun je terecht in de après-ski die vrijwel nergens anders ter wereld wordt overtroffen. Wie zijn wintersport goed plant, kan een van de drie openluchtconcerten meemaken, bijvoorbeeld de Top of the Mountain concerten. Het wintersportseizoen wordt hiermee groots afgesloten met een line-up aan internationale artiesten. Liever een aanbieding naar Ischgl boeken als de rust is wedergekeerd? Vanuit het knusse appartement van TUI kun je diverse wandelroutes volgen, waaronder de Culinaire Jakobsweg. Langs deze route worden er elk jaar in vier verschillende berghutten maaltijden met lokale producten klaargemaakt door topchefs. Liever mountainbiken? Op de Silvretta Bike Academy kunnen zowel gevorderden als beginners werken aan hun techniek of onder begeleiding van een gids de omgeving verkennen.

Bekijk alle aanbiedingen Ischgl (1)

Actief doen in het groene decor van Ischgl

Wat in de winter een populaire wintersportbestemming in Oostenrijk is, verandert in de warmere maanden in een rustige, groene oase. We hebben het over Ischgl dat in het zuidwesten van het alpenland ligt. Zodra de sneeuw gesmolten is komen er geurige dennenbossen en weilanden vol grazende koeien tevoorschijn. Tijdens een vakantie Ischgl kun je het landschap bewonderen door een stevige bergwandeling te maken of de mountainbike er bij te pakken. Uitrusten doe je tussendoor bij een van de houten chalets in het Paznauntal waar heuse sterrenchefs in de keuken staan. Te weinig energie hebben is in Ischgl dan ook bijna onmogelijk.

Fotogenieke plekken en uitdagende tochten

Ook voor waterratten is er tijdens een vakantie Ischgl genoeg te doen. Het dorp wordt omringd door stromende beekjes en rivieren als de Trisanna en Madleinbach. Voor een spannende uitdaging is kajakken langs rotsblokken en stroomversnellingen een aanrader. Iets rustiger is de sprookjesachtige Schwarzwassersee op wandelafstand van het appartement van TUI. Het groen/blauw gekleurde meer laat zich goed lenen voor een frisse plons. Ondertussen weerspiegelen de dennenbossen in het kraakheldere water wat weer een fotogeniek plaatje oplevert. Zijn de kinderen mee op vakantie Ischgl? Bezoek dan pretpark Ischgl Skyfly met een rodelbaan en klimparcours tussen de bergen.

Bekijk alle vakanties Ischgl (2)