Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Wildkogel Arena

In de Oostenrijkse Wildkogel Arena kun je de adembenemende landschappen op een unieke manier bekijken. Wandelen en fietsen zijn geliefde activiteiten in deze regio in het Hohe Tauern National Park. Maar je kunt in het dorpje Bramberg ook de lokale trein instappen om zo de kletterende watervallen, hoge bergen en groene weiden te bewonderen. Bij terugkomst in het luxe appartement of hotel is de sauna opgewarmd en kun je ontspannen.

Populaire bestemmingen

De adembenemende natuur van de Wildkogel Arena

Ben je een natuurliefhebber, maar houd je ook van luxe? Dan voel je je in de Wildkogel Arena helemaal thuis. De Wildkogel Arena is een gebied in het Oostenrijkse Hohe Tauern National Park waar uitgestrekte bergweiden vol kleurrijke bloemen, hoge bergtoppen en indrukwekkende watervallen het landschap vormen. Tijdens een vakantie Wildkogel Arena draait het vooral om wandelen en fietsen door de adembenemende natuur. Bijkomen van de actieve dag doe je in het 5 sterrenappartement of All Inclusive hotel in het dorpje Bramberg. De uitgebreide wellness, de glijbanen in het zwembad en het goede restaurant zorgen voor vermaak voor de hele familie.

Met de trein door Oostenrijk reizen

Ken je de foto’s van treinen die zich een weg banen door indrukwekkende berglandschappen? Vooral de treinreizen in Zwitserland worden geroemd. Maar ook tijdens een vakantie Wildkogel Arena kun je de trein instappen om de Alpenwereld te bewonderen. De lokale trein van de regio rijdt van Zell am See naar Krimml en stopt in Bramberg. Stap op het station de trein in die langs het Salzach riviertje toeft. Houd je camera in de aanslag, want onderweg schiet je onvergetelijke kiekjes. Bij terugkomst in het luxe hotel van TUI staat de Käsespätzle voor je klaar. Verblijf je in het luxe appartement? Dan kun je zelf kokkerellen en bijvoorbeeld een kaasfondue op tafel zetten.

Bekijk alle vakanties Wildkogel Arena (4)