NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Krimml

Tijdens een vakantie Krimml ontdek je hoe krachtig Moeder Natuur kan zijn. Het Oostenrijkse bergdorp is beroemd vanwege de Krimml-watervallen die van een hoogte van 380 meter naar beneden storten. In het bijbehorende themapark Wasser Wunder Welt kom je alles te weten over de kracht van de waterval. De hoge bergtoppen en dichte bossen die er omheen liggen laten zich ondertussen lenen voor een stevige wandeling.

De kracht van het water in Krimml

Dankzij een imposante waterval, een aquapark en snelstromende beken staat water centraal tijdens een vakantie Krimml. Het Oostenrijkse bergdorpje is in de zomer erg geliefd bij toeristen vanwege de Krimml-watervallen. Het water stort hier van 380 meter hoogte naar beneden over een rotsachtige bergwand. Om die reden worden de watervallen van Krimml ook wel gezien als een van de meest indrukwekkende schouwspelen van Moeder Natuur. In het bijbehorende themapark Wasser Wunder Welt kom je via 3D beelden en een interactief speelpark alles te weten over de kracht van het water. Het hotel van TUI ligt op loopafstand, dus je bent er zo.

Op ontdekking in de natuur van Hohe Tauern

Omdat Krimml omringd wordt door de hoge bergen en dichte bossen van National Park Hoge Tauern is dit de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie. Neem de mountainbike mee om de steile bergpaden te bedwingen of ontdek het indrukwekkende landschap tijdens een stevige wandeltocht. ’s Avonds staat het diner voor je klaar in het luxe hotel in Krimml en geniet je van Oostenrijkse specialiteiten als Käsespätzle. Vervolgens kun je ontspannen in het wellness-complex. Zijn de kinderen mee op vakantie Krimml? Rijd dan naar het dorp Zell am Ziller voor een rit in de 1.450 meter lange ‘Arena Coaster’.

Bekijk alle vakanties Krimml (2)