Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Zell am See / Kaprun

Voor een actieve vakantie vol water- en sneeuwpret zit je goed in Zell am Zee/Kaprun. Deze Oostenrijkse regio ligt bij de Zeller See en wordt versierd door groene alpenweiden en hoge bergen. Zo kun je tijdens een vakantie Zell am See/Kaprun zelfs in de zomer skiën van de 3.000 meter hoge gletsjer Kitzsteinhorn. Waterliefhebbers doen er goed aan koers te zetten naar de Zeller See en hier te kanoën of windsurfen onder de zon.

Vakantie Zell am See / Kaprun
Bekijk alle vakanties Zell am See / Kaprun (33)

Appartement Zell am See / Kaprun

Een van de meest schilderachtige gebieden in Oostenrijk is Zell am See/Kaprun. Dat heeft alles te maken met het gelijknamige diepblauwe meer dat omringd wordt door glooiende, groene bergen. Met de 3.000 meter hoge gletsjer Kitzsteinhorn als stralend hoogtepunt. En dan vergeten we de romantische bossen nog te benoemen. Voor actievelingen is het een perfecte vakantiebestemming. Ook in de winter, want dan kun je er prima skiën en langlaufen. Kies bij TUI voor een appartement Zell am See/Kaprun en bepaal zelf hoe laat je ontbijt en dineert. Je kunt zelfs kiezen voor een luxe appartement met boodschappenservice en sauna. Ontspanning verzekerd.

Bekijk alle appartementen Zell am See / Kaprun (13)

Actief doen bij de Zeller See

De naam geeft het al een beetje weg, maar de Oostenrijkse regio Zell am See/Kaprun ligt rondom de Zeller See. Natuurliefhebbers en watersporters kunnen hun hart ophalen in deze groene streek vol hoge bergtoppen en helderblauwe meren. Kies bijvoorbeeld voor een luxe hotel in de gezellige stad Zell am See en je loopt binnen een paar minuten naar de Zeller See. Windsurfen, kajakken en zwemmen zijn hier populaire activiteiten. Maar ook wandelen én luieren onder de zon behoren tot de mogelijkheden tijdens een vakantie Zell am See/Kaprun. In de avonduren zorgt de autovrije binnenstad van Zell am See voor vermaak dankzij de gezellige terrassen en modewinkels.

Op ontdekking bij de besneeuwde Kitzsteinhorn

Houd je van mountainbiken over steile paden en langs besneeuwde bergtoppen? Dan is het dorp Kaprun de ideale uitvalsbasis voor een actieve zomervakantie. Het dorp wordt namelijk omringd door vele fiets- en wandelpaden rondom de 3.000 meter hoge gletsjer Kitzsteinhorn. Sta niet vreemd te kijken als je van deze berg mensen ziet skiën in de zomer. Dankzij de gletsjer kun je hier namelijk het gehele jaar door skiën. Binnenin de berg bevindt zich een 360 meter lange mijnschacht die je tijdens de vakantie Zell am See/Kaprun kunt bezoeken. Bijkomen doe je bij een van de houten chalets waar apfelstrudel geserveerd wordt. Of zoek in Kaprun het luxe hotel van TUI op en ontspan in de spa.

Bekijk alle vakanties Zell am See / Kaprun (33)