Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Caniço de Baixo

In Caniço de Baixo vier je vakantie in een droomdecor. Deze badplaats ligt op het Portugese eiland Madeira en wordt omringd door het fonkelblauwe water van de Atlantische Oceaan. Als je tijdens een vakantie Caniço de Baixo wakker wordt is het uitzicht adembenemend en kun je zelfs dolfijnen en walvissen voorbij zien zwemmen. Zet ook eens koers naar de tropische tuin Quinta do Palheiro Ferreiro met zijn kleurrijke bloemen.

Vakantie Caniço de Baixo
Bekijk alle vakanties Caniço de Baixo (6)

Het droomdecor van Caniço de Baixo

Stel je eens voor dat je wakker wordt en het azuurblauwe water van de Atlantische Oceaan ziet fonkelen onder de zon. Met de slaap nog in je ogen twijfel je of je in de verte dolfijnen en walvissen ziet zwemmen of dat je nog ligt te dromen. Maar dan zie je het water toch opspatten en deze imposante zeebewoners voorbij zwemmen. Welkom in Caniço de Baixo. Deze badplaats ligt in het zuidoosten van het Portugese eiland Madeira dat als bijnaam ‘drijvende tuin van de Atlantische Oceaan’ heeft. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Caniço de Baixo in een luxe hotel of appartement op een vulkanische klif. Het uitzicht op de oceaan is onvergetelijk.

De romantische tuinen van Funchal

Natuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Caniço de Baixo niet om de botanische tuinen van Madeira heen. ‘Bloemeneiland’ is niet voor niets de bijnaam van het eiland. De meest bekende tuinen van Madeira liggen in de hoofdstad Funchal aan de rand van Caniço de Baixo. Net buiten de stad ligt Quinta do Palheiro Ferreiro dat wordt gezien als het mekka voor plantenliefhebbers. Bewonder hier de kleurrijke hibiscus en bougainville. Palmbomen, meertjes met waterlelies en witte bloemen van de Wistariaboom, of blauwe regen, maken het romantische decor van de tuin compleet. Na het flaneren door de tropische tuin kun je bij de accommodatie van TUI heerlijk opfrissen in het zwembad.

Bekijk alle vakanties Caniço de Baixo (6)