Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Praia da Falésia

Ken je de foto’s van goudkleurige stranden die omringd worden door rotsformaties in allerlei tinten rood, geel en oranje? Praia da Falésia is zo’n strand aan de Portugese Algarve. Kies bij TUI voor een vakantie Praia da Falésia en geniet van de zon op deze fotogenieke plek. Het luxe hotel is gebouwd bovenop de kliffen en kijkt uit op het water van de Atlantische Oceaan. Met geluk spot je dolfijnen en walvissen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Praia da Falésia vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Vakantie Praia da Falésia
Bekijk alle vakanties Praia da Falésia (2)

Zonnen op het fotogenieke Praia da Falésia

Een van de mooiste stranden van de Portugese Algarve is Praia da Falésia. Dat komt omdat het goudkleurige zand omringd wordt door okerkleurige rotsen die onder invloed van de zon in allerlei tinten rood, geel en oranje kleuren. Je hebt de plaatjes van deze fotogenieke rotsformaties vast wel eens voorbij zien komen in een reisgids. Met TUI kun je deze foto betreden als je voor een vakantie Praia da Falésia kiest. Het luxe hotel van TUI is gebouwd op een klif die je door middel van traptreden kunt afdalen om bij het gouden Praia da Falésia Beach te komen. Al is het ook goed toeven bij het hotel. De kans bestaat dat je dolfijnen en walvissen voorbij ziet zwemmen in de Atlantische Oceaan.

Een kijkje bij de ‘ogen van de zee’ in Olhos d’Agua

Omdat Praia da Falésia niet ver van de bruisende stad Albufeira af ligt is een uitstapje zo gemaakt. Albufeira staat bekend om zijn witte huizen, kronkelige straatjes én hippe uitgaansleven. De perfecte plek voor een avond uit. Iets dichterbij ligt het authentieke vissersdorp Olhos d’Agua. Ook hier is het ’s avonds goed toeven op de sfeervolle terrassen met een glaasje medronho naast de kop koffie. Maar Olhos d’Agua staat vooral bekend om het strand met de zoetwaterbronnen die bij eb verschijnen. Neem een kijkje bij deze unieke ‘ogen van de zee’ en zie het water omhoog borrelen.

Bekijk alle vakanties Praia da Falésia (2)