Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Thiès

Genieten van het strand en de unieke natuur gaan tijdens een vakantie in Thiès hand in hand. Deze regio ligt in het Afrikaanse land Senegal. Voor een zonvakantie kun je terecht in Saly, waar je dankzij de tropische temperaturen het natte Nederlandse weer direct vergeet. Op het zandstrand bij het hotel doe je hernieuwde energie op, zodat je daarna volop kunt genieten van een safari in het nabijgelegen Bandia Natuurreservaat.

Vakantie Thiès
  • Zonzeker en tropische temperaturen
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Thiès (2)

Populaire bestemmingen

Energie opdoen in Thiès

Dankzij de tropische temperaturen staat een vakantie in Thiès zeker in het teken van zon, zee en strand. Deze regio vind je in het Afrikaanse land Senegal, aan de westkust van Afrika. Of je nu komt om uit te rusten of om het grijze Nederlandse weer te ontvluchten, in Thiès zul je vinden wat je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor een hotel van TUI in het zonovergoten Saly, een badplaats aan de Atlantische Oceaan. Hier doe je nieuwe energie op bij het zwembad of op het aangrenzende zandstrand. Zoek een ligbed uit en installeer je onder de ruisende palmbomen. Nu kan het genieten echt beginnen...

Excursies in Thiès

Een vakantie in Thiès is niet compleet zonder excursies. Senegal heeft namelijk een uniek landschap waar zowel woestijnen als groene rivierdelta's voorkomen. Ook een wildsafari is mogelijk tijdens je zonvakantie. Boek bijvoorbeeld een trip naar het Bandia Natuurreservaat. Dit ligt op slechts drie kwartier rijden van het 5 sterren hotel in Saly. Je ontdekt er onder andere neushoorns, zebra's, giraffes en 120 verschillende vogelsoorten. Wil je nog meer vogels zien? Dan is een excursie naar de lagune van Somone een aanrader. Daar kun je namelijk tijdens een boottocht ruim 170 soorten vogels spotten.

Bekijk alle vakanties Thiès (2)