Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
La Digue

Vakantie La Digue

  1. Vakantie
  2. Seychellen
  3. La Digue

Fietsen op een tropisch eiland? Op La Digue kan het! Zodra je voet aan wal zet op dit 'laid back' eilandje van de Seychellen, aan de oostkust van Afrika, staat je fiets al klaar. Prachtige baaien, helderblauw water en unieke flora en fauna vind je hier volop. Bijkomen van al dit moois kan op het strand Anse Source d’Argent, een van de meest gefotografeerde stranden ter wereld met prachtige granietformaties.

Vakantie La Digue
  • Fietsen van baai naar baai
  • Stranden met prachtige granietformaties
  • Zonnen op Anse Source d’Argent
  • Voor even terug in de tijd
  • Klein eiland, groots in beleving!
Bekijk alle vakanties La Digue (4)

Fietsen op tropisch La Digue

Zodra je van de ferry stapt op La Digue, ben je verkocht. Het lijkt alsof je hier jaren terug in de tijd gaat. Auto's zie je op dit kleinste eiland van de Seychellen nauwelijks en het vervoer vindt nog plaats per traditionele ossenkar of per fiets. Hoe uniek is dat? Duizenden kilometers van huis, lekker op z'n Hollands een stukje fietsen tijdens een vakantie op La Digue! Vanaf de hotels van TUI ben je in no time bij Anse Source d’ Argent, een van de mooiste stranden van het eiland én volgens velen ook van de hele Seychellen. Niet voor niets wordt dit strand met granieten rotsblokken in zee regelmatig gebruikt als decor voor films en reclames. Andere stranden op La Digue waar je tijdens je fietstocht kunt stoppen zijn Petite Anse, Grande Anse en Anse Cocos. De zon op je gezicht, de warme wind langs je benen: beter wordt het niet.

Natuurrijk La Digue

Ook als natuurliefhebber kun je je hart ophalen op vakantie in La Digue. Tussen de rode granieten rotsen vind je volop ongerepte natuur. Op het eiland kun je van baai naar baai wandelen, klimmend door de groene jungle. Met als beloning steeds een prachtig wit strand en een felblauwe zee. Met een beetje geluk kom je onderweg de zeldzame Seychelles Black Paradise Flycatcher tegen, een van de meest zeldzame vogels ter wereld. Andere bijzondere vogels zijn de sterns en de keerkringvogels. De Seychellen is een unieke bestemming als het gaat om vogel spotten!

Bekijk alle vakanties La Digue (4)