Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Catez ob Savi

Vakantie Catez ob Savi

  1. Vakantie
  2. Slovenië
  3. Oost-Slovenië
  4. Catez ob Savi

Gek op water? Kom dan op vakantie naar Čatež ob Savi. Je vindt dit piepkleine dorp in het oosten van Slovenië. Dankzij het waterpark hoeft niemand zich hier te vervelen. In volle vaart zoef je samen met de kinderen door de 87 meter lange glijbaan met lichteffecten. Pak een rustmoment in de lazy river of ga even zonnen op een ligbed. Blijven de kids thuis? Dan heb je alle tijd voor de ultieme ontspanning in de thermen van Čatež ob Savi.

Waterparadijs Čatež ob Savi

Een vakantie in Čatež ob Savi is een droom voor de hele familie. Dit piepkleine dorp ligt in Oost-Slovenië, vlakbij de grens met Kroatië. Tussen de bossen, velden en de Sava-rivier vind je het vakantiepark en de camping van TUI. Waterratten van alle leeftijden voelen zich hier als een vis in het water. De kids zoeven in volle vaart van de 10 meter hoge glijbaan en die van 87 meter met gave lichteffecten. Zelf dobber je in alle rust door de lazy river of plof je op een ligbed. Zin in wat ultieme ontspanning? Bezoek dan de naastgelegen thermen voor een welverdiend dagje wellness.

Ontdekkingstocht vanuit Čatež ob Savi

Juist zonder kinderen op vakantie in Čatež ob Savi? Kies dan voor een luxer verblijf in een hotel. Van hieruit sta je zó in de wellness met zijn sauna's, stoombaden en massagesalons. Daarna heb je vast genoeg energie voor een fietstocht door de heuvels van Gorjanci. Je fietst er langs wijngaarden en door de dichte bossen. Aangekomen in het buurdorp Brežice ontdek je een Habsburgs kasteel aan de oever van de Sava. Binnen bewonder je barokke fresco's in de Ridderzaal. Daarnaast stelt het museum hier prehistorische voorwerpen, schilderijen en sporen van de roerige Sloveense geschiedenis tentoon.

Bekijk alle vakanties Catez ob Savi (1)