Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Cabanas

Vakantie Cabanas

  1. Vakantie
  2. Portugal
  3. Algarve
  4. Cabanas

In de Portugese Algarve wacht een rustige zonvakantie in het vissersdorpje Cabanas. Vanwege de ligging aan een lagune en het beschermde natuurgebied Rio Formosa kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Verken tijdens een vakantie in Cabanas al wandelend de moerassen en kliffen in het natuurpark. Of steek met een boot de lagune over naar het Fuseta strand en bewonder de witte huisjes en vissersboten aan de Golf van Cádiz.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cabanas vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Appartement Cabanas

Deze vakantie in alle vrijheid echt Portugees genieten? Ga dan voor een appartement in Cabanas. Het dorpje ligt in de Golf van Cádiz in de Algarve en straalt niets anders dan rust en ontspanning uit. Werk aan uw kleurtje onder de Portugese zon tijdens een strandvakantie op het lange Praia de Cabanas strand. Deze is te vinden op het eilandje dat recht voor de kust van Cabanas in het helderblauwe water de Atlantische oceaan drijft.

Wie de pendelboot naar het eilandje neemt zal al snel merken dat het strand niet het enige is waar je van kunt genieten tijdens deze vliegvakantie in Portugal. Het eilandje is namelijk onderdeel van het natuurgebied Ria Formosa. Vogelliefhebbers kunnen hier hun geluk niet op, want in het natuurgebied zijn veel trekvogels te vinden. Grote kans dat je een dwergstern of een kortteenleeuwerik spot.
Eenmaal terug in het appartement van TUI is het genieten geblazen in het zwembad. Of begin al aan het avondeten in de keuken van het appartement. Blijf in de Portugese sferen en maak bijvoorbeeld caldeirada, een typische vissoep uit de Algarve.

Bekijk alle appartementen Cabanas (2)

Vakantie in Cabanas

Dankzij de ligging aan een lagune en het natuurpark Rio Formosa kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen tijdens een vakantie in Cabanas. Dit typisch Portugese vissersdorpje ligt in de populaire Algarve, maar kent (nog) geen massatoerisme. Wie bij TUI een vliegvakantie naar Cabanas boekt, verblijft in een rustig gelegen appartement of in een All Inclusive hotel in Cabanas. Vanuit beide accommodaties kun je met een boot de lagune oversteken en het Fuseta strand opzoeken. Dit brede strand aan de Golf van Cádiz loopt langzaam het heldere water in en biedt een prachtig uitzicht op de witte huisjes en vissersboten in Cabanas.

Op ontdekking in Rio Formosa

Wie de natuur van Rio Formosa wil verkennen moet de wandelschoenen niet vergeten mee te nemen tijdens een vakantie in Cabanas. Dit beschermde natuurpark ligt net buiten het dorp en biedt een labyrint aan moerassen, kliffen en zandeilandjes. Misschien spot je tijdens de wandeling een purperreiger of een woudaap. Een magische zonsondergang boven de Golf en de vissersbootjes is een adembenemend uitzicht en de perfecte afsluiter van je dag. Zeker met een lekker glas Mateus!

Bekijk alle vakanties Cabanas (3)