Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Vakantie Los Llanos de Aridane

Op vakantie in Los Llanos de Aridane maak je kennis met de zonnige westkust van 'La Bonita', oftewel La Palma. Deze moderne stad biedt de ideale combinatie van natuur en historisch erfgoed. Na een bezoek aan de kerk van Remedios strijk je neer op Plaza de España met z’n opvallende laurierbomen. En de volgende dag? Een prachtige wandeling naar de Valle de Aridane met bananenplanten zo ver het oog reikt.

Vakantie Los Llanos de Aridane
TIP!
Chantal van Kersbergen Product Manager
Chantal van Kersbergen
Product Manager

"Wat een kleuren groen op dit prachtige, exotische eiland! Van palmen, bananenplantages en exotische bloemen tot dennenbossen en vulkaanvlaktes; je komt het allemaal tegen. Leuke afwisseling vond ik de drukte en de lokale cultuur proeven tijdens het struinen door de straten van Santa Cruz en shoppen in Los Llanos. Tip: Bestel een barraquito, de koffiespecialiteit van het eiland."

De 'roots' van Los Llanos de Aridane

De moderne stad Los Llanos de Aridane op La Palma is zijn ‘roots’ nog niet vergeten en dat zie je ook terug in het traditionele centrum. Tussen de kleurrijke huizen en vele winkels vind je ook een aantal historische hoogtepunten, waaronder de kerk van Remedios. In deze 16e eeuwse kerk aanschouw je schitterende altaren, het gedetailleerde houtsnijwerk en de grote hoeveelheid artistieke beelden. Strijk tijdens je zonvakantie ook eens neer op het grotere Plaza de España, waar je op een terrasje onder reusachtige laurierbomen geniet van Spaanse tapas. Of bereid je op vakantie in Los Llanos de Aridane je eigen maaltijd in je luxe casita van TUI en eet je dit op onder het genot van een fenomenaal uitzicht? De ingrediënten vind je in een handomdraai op de overdekte markt van de stad. Goed om te weten: parkeer de auto in de buitenring. Rijden is hier namelijk een no go.

Wandelen in Valle de Aridane

In het privézwembad bij het hotel in Los Llanos de Aridane kom je heerlijk tot rust. Deze rust vind je ook wanneer je de stad verlaat en gaat wandelen in de vruchtbare Valle de Aridane. Je geniet met volle teugen van de prachtige dennenbossen, laurierbossen en de vele bananenplantages. Maar niet alleen de kleur groen overheerst op het Canarische Eiland. De zwarte kleur van de stranden en de knalblauwe Atlantische Oceaan steken prachtig af in het groen!