Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Puerto Calero

Tijdens je vakantie in Puerto Calero kijk je uit over de Atlantische Oceaan terwijl je op een terrasje geniet van de zon. In de luxe jachthaven van deze plaats op Lanzarote liggen de mooiste boten en het is leuk shoppen onder de wuivende palmen op de boulevard. Nadat je in het 5 sterren hotel van TUI hebt genoten van een heerlijk diner, sluit je de dag in stijl af in het wellness center. Op naar Puerto Calero!

Vakantie Puerto Calero
  • Prestigieuze jachthaven
  • Nabij de stranden van Puerto del Carmen
  • Lanzarote verkennen met een huurauto

De marina van Puerto Calero

Ay Caramba, wat een rust en luxe tijdens je vakantie in Puerto Calero! Deze plaats ligt aan de zuidoostkust van Lanzarote en is een stuk kleiner dan plaatsen als Costa Teguise en Puerto del Carmen. Het leven speelt zich voornamelijk af rond de marina, de prestigieuze jachthaven van Puerto Calero. Vanaf een terrasje kijk je uit over de Atlantische Oceaan en het is een lust voor het oog om hier de luxe zeil- en motorjachten te zien aan- en afmeren. Wandel vervolgens over de boulevard met tal van boutiques en designwinkels en stop bij een leuk restaurantje voor een smakelijke lunch.

De perfecte compositie

Eenmaal terug in het 5 sterren hotel van TUI kun je in stijl relaxen aan het zwembad. Het panoramische uitzicht over de Atlantische Oceaan en de wuivende palmen maken de compositie perfect tijdens je vakantie in Puerto Calero. Vanavond eerst genieten van het buffet in het restaurant om daarna de totale ontspanning vinden in het wellness center van het hotel. Over ontspanning gesproken: misschien morgen even naar het kilometerslange zandstrand van het naburige Puerto del Carmen, voor een verfrissende duik in de Atlantische Oceaan?