Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Didim

Aan de schilderachtige Egeïsche Kust van Turkije is het goed toeven tijdens een vakantie Didim. Rustzoekers zullen zich helemaal thuis voelen op de witte stranden langs de azuurblauwe baaitjes. Met een snorkel kun je de onderwaterwereld van de Egeïsche Zee bewonderen en lipvissen zien zwemmen. Maar ook om de Tempel van Apollo kun je niet heen in Didim. Dit historische bouwwerk is dankzij de marmeren zuilen indrukwekkend.

Zonnen in het idyllische Didim

Een rustige zonvakantie in Turkije vier je in het idyllische Didim. 100 dagen zon per jaar, azuurblauwe baaitjes die onontdekt zijn en witte stranden zijn de belangrijkste trekpleisters van deze badplaats aan de Egeïsche Kust. Eigenlijk is het gek dat Didim nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Maar voor rustzoekers is het natuurlijk heel erg fijn. Overnachten doe je bij TUI in een luxe All Inclusive hotel met uitzicht op de Egeïsche Zee. Leen tijdens de vakantie Didim zeker een snorkel om de kleurrijke onderwaterwereld vol lipvissen, baarzen en octopussen te bewonderen. Opdrogen doe je daarna op het strand bij het luxe hotel met een stukje baklava op tafel.

Een bezoek aan de Tempel van Apollo

In de Oudheid was Didim het domein van de Grieken. Zij hebben indrukwekkende tempels gebouwd waarvan vandaag de dag nog een aantal overeind staan. Zo kun je tijdens een vakantie Didim niet om de Tempel van Apollo heen. De tempel is deels gerestaureerd, maar de marmeren zuilen en historische sculpturen zijn hoe dan ook indrukwekkend. Het is niet voor niks dat de Tempel van Apollo een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van heel Turkije is. Na het sightseeing kun je opfrissen in het luxe hotel van TUI. De waterglijbanen, de spa en het adults only zwembad zorgen de hele dag voor pret.

Bekijk alle vakanties Didim (1)