Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bodrum-Gümbet

Vakantie Bodrum-Gümbet

  1. Vakantie
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust
  4. Bodrum-Gümbet

Tijdens een vakantie Bodrum-Gümbet kan van verveling geen sprake zijn. Met een zeilboot door de azuurblauwe baai van Gümbet varen, het nachtleven van Gümbet induiken en de culturele monumenten van Bodrum bezoeken zijn maar een paar mogelijkheden. En dan hebben we zonnen aan de rand van het zwembad in het luxe All Inclusive hotel nog niet eens genoemd. Zie je jezelf al liggen met een stukje baklava naast je?

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Bodrum-Gümbet vanaf Amsterdam en Eindhoven.

  • Voordelig
  • Appartement

Goedkope vakantie Gümbet

Turkije staat nou niet bepaald bekend om zijn dure prijzen. Voor een goedkope vakantie ben je in dit populaire vakantieland aan het juiste adres. Maar wat extra korting is altijd mooi meegenomen. Kies bij TUI voor een goedkope vakantie Gümbet en zit voordelig vooraan in een luxe All Inclusive hotel. Aan zee! In deze badplaats word je namelijk wakker met uitzicht op een azuurblauwe baai met dobberende zeilboten en op groene heuvels. Maak je tijdens de luxe zonvakantie ook maar niet druk om de maaltijden. Die zijn de hele dag door gratis. Zo kun je om 2 uur ’s middags gerust een stukje baklava bestellen zonder dat het je iets kost. Ideaal toch?

Bekijk alle voordelige vakanties Bodrum-Gümbet (4)

Appartement Gümbet

Tijdens een strandvakantie in Gümbet ben je van alle gemakken voorzien. Het zandstrand - een van de mooiste van de Egeïsche Kust - en het centrum van Gümbet liggen op loopafstand en de dolmuş richting het bruisende Bodrum stopt pal voor de deur van het appartement van TUI. De trots van deze badplaats zijn de windmolens op de heuvels boven Gümbet en de haven van Bodrum en de witte koepelvormige waterbakken waar Gümbet haar naam aan te danken heeft. Struinend door de gezellige straten kun je een van de bars aan Bar Street kiezen om een lekkere ‘raki’ te bestellen. Vergeet op de terugweg niet om boodschappen te doen in de supermarkt om de hoek, want in het moderne appartement in Gümbet kun je zelf de chefkok uithangen in de ruime keuken. Voor cultuur moet u uitwijken naar Bodrum. Hier is de Petrusburcht te vinden gezeteld op een schiereiland voor de haven. De blokken steen die hiervoor gebruikt zijn, zijn afkomstig van één van de zeven Wereldwonderen van de Klassieke Wereld: het Mausoleum van koning Mausolus.

Bekijk alle appartementen Bodrum-Gümbet (1)

Zonnen in Gümbet

De Turkse badplaats Bodrum is al jaren een geliefde vakantiebestemming onder zonaanbidders. Maar wist je dat er direct naast Bodrum ook een bruisende badplaats ligt? Een die net wat rustiger is. Al vind je in Gümbet ook genoeg uitgaansgelegenheden en een gezellige haven. Je hoeft je ’s avonds dan ook niet te vervelen tijdens een vakantie Bodrum-Gümbet. Overdag is het in het luxe All Inclusive hotel in Gümbet goed toeven aan de rand van het zwembad. Zie je jezelf al liggen met een stukje baklava naast je? En omdat het hotel aan het goudkleurige strand van Gümbet staat kun je je tenen ook in het warme zand steken en hier luieren onder de zon.

De twee gezichten van Gümbet

Het speciale van Gümbet is dat het twee gezichten heeft. Vooral de azuurblauwe baai met de dobberende zeilboten is een geliefde afbeelding op ansichtkaarten. Hier staan ook de meeste hotels. En het is de plek om ’s avonds een romantische sunsetcruise te maken. Het bruisende gezicht van Gümbet komt door het drukbezochte centrum dat op een heuvel is gebouwd. Wandelen door de straten die steil omhoog lopen is dan ook een hele work-out. Gelukkig zijn er genoeg terrassen te vinden waar je tijdens de vakantie Bodrum-Gümbet kunt uitpuffen. En dan hebben we de clubs en cafés aan Bar Street nog niet eens genoemd. Al is de nacht doorhalen ook echt wel een work-out.

Een culturele dag in historisch Bodrum

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens de vakantie Bodrum-Gümbet niet om Bodrum heen. Deze stad staat namelijk vol met historische monumenten waarvan de middeleeuwse Petrusburcht meteen in het oog springt. Het kasteel pronkt boven de haven van Bodrum en is tegenwoordig een museum waar glaswerk uit de Romeinse tijd, wapens van ridders en scheepswrakken tentoon worden gesteld. Neem zeker ook een kijkje bij de ruïnes van het Mausoleum van Halicarnassus. Van dit 2000 jaar oude bouwwerk staat vandaag de dag niet veel meer overeind, maar de driedimensionale beeldhouwwerken op de buitenmuren zijn indrukwekkend.

Bekijk alle vakanties Bodrum-Gümbet (4)