Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Fort Myers

Een vakantie in Fort Myers kun je het hele jaar door boeken. De staat Florida, in het zuidoosten van de Verenigde Staten van Amerika, wordt namelijk niet voor niets de Sunshine State genoemd. Geniet op het parelwitte privé zandstrand van het luxe hotel in Fort Myers van het subtropische klimaat en het uitzicht over de groene eilandjes voor de kust. Of zoek tijdens een duikvakantie rondom het nabijgelegen Sanibel Island schelpen in de Golf van Mexico.

Vakantie Fort Myers
  • De 'Sunshine State' van de VS

Winterzon in Fort Myers

In het uiterste zuidoosten van de Verenigde Staten van Amerika, ligt Florida. Deze staat wordt ook wel de Sunshine State genoemd. En dat is natuurlijk niet voor niets. Er heerst in Florida namelijk een subtropisch klimaat, met veel zon en aangename temperaturen. En dat het hele jaar door. En tijdens een vakantie in Fort Myers, aan Florida's westkust, beschik je over alle ingrediënten om optimaal van de warme zonnestralen te genieten. Fort Myers Beach is de plek om te flaneren over Times Square. Of boek hier een luxe hotel direct aan zee. Waar je vanaf het privé zandstrand in alle rust geniet van het uitzicht op de Golf van Mexico en de kleine groene eilandjes voor de kust.

Duikvakantie in Florida

Wil je tijdens een vakantie in Fort Myers ook wel eens een kijkje nemen onder het wateroppervlak? Volg dan de Sanibel Causeway naar Sanibel Island. Met een beetje geluk zie je onderweg de dolfijnen al spelen in het heldere zeewater. Spot tijdens een duikvakantie in Amerika murenen en verpleegsterhaaien bij dive site Pegasus Reef. Of neem een kijkje bij dive site Edison Reef, gecreëerd met de overblijfselen van een voormalige brug. Met een beetje geluk kom je hier tijdens een vakantie in Florida roggen tegen. Ben je weer aan land? Maak dan ook vooral een strandwandeling op Sanibel. Het eiland staat namelijk bekend om de vele prachtige schelpen die hier aanspoelen.