NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Skigebied Saariselka & Inari

De romantiek viert hoog tij tijdens een wintersport skigebied Saariselka & Inari. Dat komt niet alleen door het sprookjesachtige landschap van dit gebied in Lapland, maar ook door de veelzijdige activiteiten die je kunt ondernemen. Langlaufen door de besneeuwde bossen, een sledetocht met husky’s en het Noorderlicht bewonderen zijn er maar een paar. Opwarmen doe je in de sauna van het hotel of bij het knapperende haardvuur.

Wintersport Skigebied Saariselka & Inari

Een wintersport in sprookjesachtig Lapland

Een winters sprookje komt tot leven tijdens een wintersport skigebied Saariselka & Inari. Dit meest noordelijk gelegen skigebied van Fins Lapland doet het dan ook goed in prentenboeken en op ansichtkaarten. Glooiende heuvels die bedekt zijn met een laag sneeuw, naaldbossen waar elanden leven en het dansende Noorderlicht vormen het decor. Je kunt het landschap bewonderen tijdens het langlaufen door het Urho Kekkonen Nationaal Park. Of sjees in skigebied Saariselka & Inari van de 11 kilometer aan pistes naar beneden. Opwarmen doe je in het sfeervolle hotel van TUI met sauna.

Onvergetelijke momenten skigebied Saariselka & Inari

Stel je eens voor dat je na een sledetocht met husky’s opwarmt bij een knapperd haardvuur met een glas wijn en je partner. Door het raam zie je het Noorderlicht aan de hemel dansen en verlichten fakkels de besneeuwde bossen. Dit romantische plaatje wordt werkelijkheid tijdens een wintersport in skigebied Saariselka & Inari. In het veelzijdige skigebied zijn de activiteiten eindeloos; IJsvissen met de sami, schaatsen op het bevroren meer of een rendiersafari maken. En ’s avonds kun je van de verlichtte pistes skiën voordat de hottub wacht. Bezoek zeker ook de kerstman om je verlanglijstje alvast door te geven.