Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Champagny en Vanoise

Inclusief 6-daagse skipas

Kom op wintersport naar Champagny en Vanoise in de Franse Alpen en ontdek een schilderachtig skioord. Hier geen drukte, maar houten bergchalets tussen de dennenbomen onderaan de Roche de Mio. Vanuit het appartement ontdek je een mooi kinderland in het dorp, restaurants met overheerlijke Savoie-gerechten op de kaart en 225 kilometer skipiste. Met de inbegrepen skipas voor het skigebied La Plagne sta je hier elke dag op een andere piste.

Champagny en Vanoise is hét skioord voor families

Een wintersport in Champagny en Vanoise brengt je naar de Savoie-streek in Oost-Frankrijk. Dit is een skidorp om verliefd op te worden. Het ligt idyllisch onderaan de 2.700 meter hoge Roche de Mio. De bergchalets staan te midden van de dennenbossen en Alpenweiden. Hier overheerst rust. Neem de kinderen gerust mee naar het appartement van TUI in het centrum. De Champagny-gondel ligt vlakbij, net als de gezellige restaurants en winkels. Ook het kinderland vind je nabij. Ravotten, sleeën en sneeuwpoppen bouwen: de kinderen vermaken zich zeker in Champagny en Vanoise. En op het zonovergoten balkon van het appartement is het zeker goed toeven. Vooral met een glaasje Savoie-wijn. Santé!

Skipas voor skigebied La Plagne

Tijdens een wintersport in Champagny en Vanoise ontdek je het skigebied van La Plagne. Dit beschikt over maar liefst 225 kilometer skipiste. La Plagne is een walhalla voor beginnende skiërs en snowboarders. De blauwe pistes zijn eenvoudig en zelfs veel rode afdalingen zijn niet al te steil. Hoewel Champagny en Vanoise zelf wat afgelegen in het gebied ligt, bereik je de blauwe pistes op de Col de Forcle binnen een mum van tijd. En dat is maar goed ook, want je wilt natuurlijk wel optimaal gebruik maken van de inbegrepen 6-daagse skipas. Wil je nóg meer pistekilometers maken? Dan boek je eenvoudig een skipas voor skigebied Paradiski bij.

Bekijk alle Wintersport vakanties Champagny en Vanoise (1)