NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Paradiski: la Plagne

Inclusief 6-daagse skipas

Ski dit wintersport seizoen van de pistes van Les Arcs en La Plagne. Samen vormen ze één van de grootste skigebieden ter wereld: Paradiski. Gevorderd of een beginnende skiër? Met maar liefst 425 kilometer aan blauwe, rode en zwarte pistes is er keuze genoeg. Ook aan de snowboarder en langlaufer is gedacht met halfpipes en loipes. Een wintersport Paradiski: La Plagne is er één met alles er op en er aan, inclusief skipas en met sneeuwzekere pistes.

Mega pistes van Paradiski La Plagne

Het Franse skigebied La Plagne ademt wintersport. Skigebieden Les Arcs en La Plagne zijn op zich al groot. Dankzij de Vanoise Express als verbindende kabelbaan vormen ze samen het reusachtige skigebied Paradiski, één van de grootste skigebieden ter wereld. Daarbij hoort natuurlijk een variatie aan pistes. Of je een gevorderde of beginnende skiër bent; er is genoeg voor allebei: 172 kilometer blauwe pistes, 162 kilometer rode pistes en 91 kilometer aan zwarte pistes. Laat die sneeuwzekere wintersport in Paradiski La Plagne maar beginnen!

Halfpipes en loipes

Aan de snowboarders is ook gedacht. Zij kunnen zich uitleven in onder andere de 90 meter lange halfpipe van het snowpark Plagne Bellecôte. De langlaufer is bij La Plagne ook aan het juiste adres. Met 80 kilometer aan langlaufloipes én zicht op de Mont Blanc. Boek je een wintersport in Paradiski La Plagne bij TUI, dan heb je keuze uit verschillende appartementen. Kies bijvoorbeeld voor een appartement van TUI direct aan de piste zoals in Plagne Village of Belle Plagne. Neem je graag na een dag op de skies een duik in het zwembad of hou je van relax-avonden in de sauna? Ook dan is er keuze genoeg. Extra fijn: welk appartement je ook boekt, een skipas is bij TUI altijd inclusief.

Bekijk alle Wintersport vakanties Paradiski: la Plagne (11)