Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Skigebied Aussois

Inclusief 6-daagse skipas

Een wintersport in Skigebied Aussois blinkt uit in overzicht en comfort. Dit skigebied in de Savoie-regio is een van de compactste van de Franse Alpen. De 55 kilometer aan skipiste vormt voor beginnende wintersporters een ideale uitdaging. Daarnaast verblijf je hier bijna óp de piste, dus geen gesleep met skispullen. En wil je toch meer uitdaging? Dan geeft de inbegrepen skipas je toegang tot 4 nabijgelegen skigebieden, zoals Val Fréjus.

Wintersport Skigebied Aussois

Skigebied Aussois biedt volop comfort

Kom op wintersport in Skigebied Aussois en ontdek een van de overzichtelijkste gebieden van de Franse Alpen. Het Skigebied van Aussois vind je op een half uurtje van de Italiaanse grens in de Savoie-streek. Hier heb je 55 kilometer skipiste om op je gemak te verkennen. De afdalingen liggen voornamelijk op de Arêtes de L'eche, een Alp van 2750 meter hoog. Vanwege zijn compacte karakter is het skigebied ook geknipt voor families met kinderen. Kies je ervoor om te overnachten in een appartement van TUI? Dan verblijf je bijna óp de piste in het gezellige chaletdorp Aussois. Dat scheelt gesleep met skispullen. Ook het kinderland ligt hier in het dorp, dus gemakkelijker wordt het niet.

Skiën in 5 Franse skigebieden

Boek je de wintersport in Aussois bij TUI, dan is de 6-daagse skipas inclusief. Daarmee verken je natuurlijk de skipistes op de Arêtes de L'eche. Hier waaieren vooral blauwe en rode pistes uit over de bergflanken. Ze bieden zeker een uitdaging voor beginnende en lichtgevorderde wintersporters. Ervaren skiërs zijn in Aussois wellicht wat sneller uitgekeken. In dat geval biedt de Eski-Mo skipas uitkomst. Hiermee kun je 4 dagen lang terecht in nabijgelegen skigebieden. De pas is geldig in La Norma, Val Fréjus, Val Cenis en Bonneval sur Arc. Zo heb je bijna 350 kilometer aan skiplezier tot je beschikking. En helemaal mooi: deze pas is ook inbegrepen bij je wintersport in Skigebied Aussois.