Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Aussois

Inclusief 6-daagse skipas

Zonnig, rustig en kindvriendelijk zijn maar een paar woorden die van toepassing zijn op een wintersport Aussois. Dit bergdorpje in de Franse Alpen is dan ook de ideale plek voor een skivakantie met het hele gezin. De 55 kilometer aan pistes zijn overzichtelijk, de bergtoppen indrukwekkend en het eten heerlijk. Dat komt omdat je er in de alpenhutten zowel van de Franse als de Italiaanse keuken kunt smullen.

Wintersport Aussois

Met de familie op wintersport in de Franse Alpen

Het zonnige en rustige bergdorpje Aussois is de ideale plek voor een afwisselende wintersport in de Franse Alpen. Rondom het dorp ligt skigebied Aussois waar de 55 kilometer aan pistes overzichtelijk en kindvriendelijk zijn. Al zijn er op de 2.750 meter hoge Arêtes de L'eche ook spannende afdalingen te vinden die zwart van kleur zijn. Een wintersport Aussois is dan ook echt iets voor de hele familie. Voor iedereen is er wel een geschikte afdaling te vinden. Bijkomen doe je daarna in het appartement van TUI. Zoek het zwembad op voor wat waterpret of maak je eigen versie van de bekende Franse uiensoep.

Onvergetelijke momenten in Aussois

Wist je dat Aussois op maar een half uurtje rijden ligt van de Italiaanse grens? Tijdens het langlaufen langs de imposante bergtoppen kom je alpenhutten tegen waar pasta’s en pizza’s geserveerd worden. Je inwendige ik komt niks tekort tijdens een wintersport Aussois. Wie de besneeuwde bossen en indrukwekkende bergwereld op een andere manier wil ontdekken kan dat doen tijdens de hondensleetocht. En wat dacht je van paragliden? Zweven over de witte bergen is een onvergetelijke ervaring. Nagenieten kan in een van de houten chalets waar de open haard knispert en je opwarmt met een goed glas wijn.