Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Skigebied l'Alpe d'Huez

Inclusief 6-daagse skipas

Bekend van de Tour de France, maar ook een ideale wintersportbestemming. Bienvenue het skigebied l’Alpe d’Huez. Je vindt hier maar liefst 237 kilometer aan gevarieerde, sneeuwzekere pistes. En dat met de zon in je gezicht, want l'Alpe d’Huez staat niet voor niets bekend om zijn vele zonuren. Met de skiliften voor de deur van het hotel ben je zo op de piste. Laat de wintersport in skigebied l'Alpe d'Huez maar beginnen.

Wintersport Skigebied l'Alpe d'Huez

Skigebied l’Alpe d’Huez: wintersport vol uitdaging

Misschien ken je l'Alple d’Huez als de bekendste etappebestemming van de Tour de France. In de winter is dit het domein van skiërs en snowboarders. Na aankomst kun je direct beginnen, want bij je wintersport in skigebied l'Alpe d'Huez is een 6-daagse skipas inbegrepen. En bovendien loop je vanuit je hotel zo naar de skilift. l’Alpe d’Huez behoort tot het indrukwekkende bergmassief Les Grandes Rousses. De hoge ligging op maar liefst 2210 meter zorgt voor sneeuwzekere pistes in het hele skigebied. En sneeuwt het even niet? Dan staan de sneeuwkanonnen klaar om de 237 kilometer aan gevarieerde pistes klaar te maken. Hiervan is 73 kilometer groen, 66 kilometer blauw, 60 kilometer rood en 38 kilometer zwart. Ook heb je hier met een lengte van 16 kilometer de langste zwarte piste van Europa: de Sarennepiste. Durf je de uitdaging aan tijdens een wintersport in het skigebied l’Alpe d’Huez?

Zonnig langlaufen in l’Alpe d’Huez

Tijdens de vele meters die je maakt op de gevarieerde pistes is het genieten geblazen in de zon. Niet voor niets wordt l’Alpe d’Huez ook wel het ‘eiland in de zon’ genoemd. En niet alleen skiërs genieten van het zonnetje, langlaufers ook. Met maar liefst 50 kilometers aan langlaufloipes en een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen Pic Blanc en l’Entendard is langlaufen hier een hele ervaring. En wie wat meer actie wil glijdt van de rodelbaan of probeert de halfpipe uit. Na zo'n dag vol inspanning kom je in het 4 sterren hotel van TUI bij in de wellness met sauna. Dat wordt een fijne wintersport in het skigebied l’Alple d’Huez.