Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Fügen

Vakantie Fügen

  1. Vakantie
  2. Oostenrijk
  3. Hochzillertal - Hochfügen
  4. Tirol
  5. Zillertal
  6. Fügen

Het door alpenweiden omringde Fügen in het Oostenrijkse Zillertal is een waar paradijs voor wandelaars. Er zijn wel 100 kilometer aan wandelroutes die voeren langs almhutten en door glooiende weiden. Maak tijdens een vakantie in Fügen bijvoorbeeld een tocht naar het Zillertal gebruikmakend van de Spieljochkabelbaan. Ook een dagtrip naar Innsbruck voor een bezoek aan de Hofburg is een optie tijdens een autovakantie Fügen.

Het wandelparadijs Fügen

Het Tiroolse dorp Fügen is een door glooiende alpenweiden omringde historische plaats in het Oostenrijkse Zillertal. Het gebied is een feest voor wandelaars, de omgeving beschikt over 100 kilometer uitgestippelde wandelroutes langs mooie boerderijen en typische almhutten. Neem vanuit het bergdorp bijvoorbeeld de Spieljochkabelbaan die je tot 1.865 meter hoogte brengt om tijdens een actieve vakantie het groene Zillertal te ontdekken. Of maak een wandeling naar de Kellerjoch op 2.344 meter hoogte voor fantastische vergezichten. Onderweg kun je bij een van de gezellige almhutten terecht voor een kop 'Wiener melange'.

Dagtrip naar het gezellige Innsbruck

Tijdens een vakantie in Fügen kan een bezoek aan de hoofdstad van Tirol, Innsbruck niet ontbreken. Vanuit het 4 sterren hotel van TUI in Fügen sta je na een half uurtje rijden te midden van deze plezierige stad. Koop de beroemde sachertorte in de Maria Theresiastrasse of bezoek de Hofburg waar ooit keizerin Sisi heeft gewoond. Weer terug van deze dagtrip kun je in het hotel genieten van een rustgevende massage in de uitgebreide wellnessoase. Totaal voldaan sluit je de middag af met een smakelijke Tiroler Gröstl.

 

Bekijk alle vakanties Fügen (4)