Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Vaujany

Inclusief 6-daagse skipas

Geniet tijdens een wintersport in Vaujany in alle rust van het uitzicht op de imposante Alpe d'Huez. Vaujany is een authentiek dorp in de Franse Alpen die garant staat voor een rustige wintersportvakantie. Pak de skilift en verken de 240 kilometer aan pistes van skigebied Les Grandes Rousses of vermaak je in het snowpark of op het langlaufcircuit. Ook een wandeling met indrukwekkend uitzicht op de Alpe d'Huez is zo gemaakt.

Wintersport Vaujany

Skiën in Vaujany: authentiek dorp bij Alpe d’Huez

Een wintersport in Vaujany is dankzij de grote gondel (voor maar liefst 160 personen) naar de Alpe d’Huez ideaal voor liefhebbers van een rustige wintersportvakantie in de Franse Alpen. Je hebt hier nog maar één gondel nodig om op 2600 meter hoogte te staan. Sterker nog, dankzij die enorme liftcapaciteit ben je vanuit Vaujany sneller op grote hoogte in het skigebied Les Grandes Rousses dan vanuit Alpe d’Huez zelf. De liften en gondels rondom Vaujany zijn ook een stuk rustiger dan de liften op de Alpe d'Huez, dus geen lange rijen. Het totale skigebied Grandes Rousses telt 240 kilometer aan piste, waarvan 38 kilometer aan groene pistes, 32 kilometer aan blauwe pistes, 34 kilometer aan rode pistes en 16 kilometer zwarte pistes vanaf de 2.800 meter hoge Pic Blanc. Goed om te weten: Bij TUI boek je een wintersport naar Vaujany inclusief 6-daagse skipas.

Een afwisselende wintersport

Niet alleen liefhebbers van het skiën kunnen hun hart ophalen tijdens een wintersport in Vaujany. Zo kun je de skilift Vaujany Alpette pakken en een bezoek brengen aan het snowpark en het langlaufcircuit. Laat de latten ook een keer staan en kies voor een romantische winterwandeling door het prachtig witte landschap. Rond Vaujany vind je verschillende wandelpaden die uitzicht bieden op de imposante Alpe d'Huez. Hierna is het genieten geblazen in de sauna van het appartement in Vaujany.