Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Alpe d'Huez Grand Domaine

Inclusief 6-daagse skipas

Zodra de eerste sneeuw in de Franse Alpen valt is de fietsberg Alpe d´Huez het domein van skiërs. Vanwege de spannende afdalingen van de 3.330 meter hoge Pic Blanc zullen vooral gevorderde skiërs hun hart kunnen ophalen tijdens een wintersport Alpe d´Huez Grand Domaine. Maar je kunt het imposante berglandschap ook bewonderen tijdens het langlaufen of rodelen. Bijkomen doe je ´s avonds in de spa bij de accommodatie van TUI.

Wintersport Alpe d'Huez Grand Domaine

De spannende afdalingen van de Alpe d´Huez

De bekende fietsberg Alpe d´Huez is in de wintermaanden de ideale plek voor een spannende skivakantie in de Franse Alpen. Zodra de eerste sneeuw is gevallen liggen er in skigebied Alpe d´Huez ruim 240 kilometer aan pistes voor je klaar. Vooral aan de zuidkant van de hellingen waar de zon de hele dag schijnt. Dankzij de aanwezigheid van de langste zwarte piste van Europa, de Sarenne, en de beruchte ´tunnel´, die dwars door de berg voert, is een wintersport Alpe d´Huez Grand Domaine vooral geschikt voor de gevorderde skiërs. Beginners kunnen beter aan de voet van de 3.330 meter hoge helling van de Pic Blanc blijven om te oefenen.

Actief doen op de Alpe d´Huez

De 50 kilometer aan loipes en wandelroutes, een rodelbaan, funpark en halfpipe zorgen ervoor dat er tijdens een wintersport Alpe d’Huez Grand Domaine genoeg te doen is. Je hoeft hier echt niet elke dag te skiën om het indrukwekkende berglandschap te bewonderen. Al kun je dat in skigebied Alpe d’Huez tot in de late uurtjes doen tijdens de speciale fakkel afdaling. Bijkomen doe je daarna in de wellness bij het appartement van TUI. Al kun je ook verblijven in een luxe hotel met spa in het dorp Alpe d’Huez. Hier zorgen de vele cafés en discotheken voor een bruisende après-ski. Meer gemoedelijkheid vind je in de dorpjes Vaujany, Oz-en-Oisans en Auris-en-Oisans.