NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Tignes

Inclusief 6-daagse skipas

Sneeuwpret in de Franse Alpen vind je tijdens een wintersport Tignes het hele jaar door. Dat komt omdat je bij dit hooggelegen dorp zelfs in de zomermaanden kunt skiën van de La Grande Motte gletsjer. In de overige maanden zorgen de 300 kilometer aan pistes in skigebied Espace Killy voor afwisseling. Bijkomen doe je na afloop in het luxe appartement van TUI. Of in de hippe bars en cafés in het centrum.

Het hele jaar door skiën in Tignes

Een van de hoogstgelegen skidorpen van Europa is het Franse Tignes. Voor een sneeuwzekere wintersport ben je in dit 2.100 meter hoge dorp in de Franse Alpen dan ook aan het juiste adres. En sneeuwpret is verzekerd dankzij de 300 kilometer aan pistes in skigebied Espace Killy. Zelfs in de zomermaanden kun je tijdens een wintersport Tignes skiën. Van de La Grande Motte gletsjer. In de wintermaanden zijn de uitdagende zwarte piste Le Mur de Solaise populair bij gevorderden en de lange Oreiller Killy bij mensen die nog niet zo vaak op de latten hebben gestaan. Afwisseling verzekerd!

Opwarmen met Franse wijn

Wist je dat Tignes bestaat uit 5 delen? Drie van die wijken, Le Lac, Le Lavachet en Val Claret, lopen ongeveer in elkaar over en vormen het belangrijkste deel van het dorp. En bij TUI kun je tijdens de wintersport Tignes in al deze wijken verblijven in een luxe appartement compleet met open haard en wellness. Ideaal om na het skiën te ontspannen. Al kun je ook de après-ski van Tignes op zoeken. Vooral in Val Claret vind je veel bars en cafés waar de Franse wijnen de hele nacht door geschonken worden. Santé!

Bekijk alle Wintersport vakanties Tignes (2)