Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Madonna di Campiglio

Inclusief 6-daagse skipas

In Trentino’s grootste skigebied breng je je skivakantie door op 150 kilometer aan pistes. Tijdens een wintersport in Madonna di Campiglio begeef je je op diverse pistes te midden van de prachtige bergen van de Italiaanse Dolomieten. Het geliefde skigebied laat je elke dag genieten met als afsluiting van heerlijke skidagen levendige après-ski en traditioneel Italiaans eten.

Wintersport Madonna di Campiglio

Skiën in het geliefde Madonna di Campiglio

Breng je wintersport door in Madonna di Campiglio en ontdek Trentino’s grootste skigebied. Als sinds de 19e-eeuw is dit skigebied geliefd en dat is niet zomaar. Prinses Sissi beleefde toen al de pracht van deze wintersportplaats. Treed in de voetsporen van de keizerin en ontdek elke dag weer een nieuwe afdaling te midden van de Italiaanse Dolomieten. Met 150 kilometer aan diverse pistes ben je namelijk wel even zoet. Het fijne aan een wintersport Madonna di Campiglio bij TUI is dat je dankzij de inbegrepen skipas onbeperkt van de sneeuwzekere pistes kunt suizen.

Modain maar typisch Italiaans

Ben je een beginnende skiër of snowboarder? In het Ursus Mini Park leer je de fijne kneepjes van de sport. Dit is ook nog eens op loopafstand van het hotel van TUI. Deze ligt middenin het modaine maar ook typisch Italiaanse dorp Madonna di Campiglio. Je staat dus zo op de latten met een prachtig uitzicht op de Dolomieten. In Madonna di Campiglio is de après-ski levendig en het eten typisch Italiaans en buitengewoon lekker. In de vele restaurantjes geniet je na een dag op de latten van een welverdiende pizza of pasta.