Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Söll

Inclusief 6-daagse skipas

Reis dit jaar af naar het Oostenrijkse Söll en geniet van een gezellige wintersport. Het dorp is ideaal voor families met kinderen omdat het centrum autovrij is en de restaurants sfeervol zijn. Al vind je er ook genoeg pubs en bars voor de après-ski. Overdag kun je tijdens de wintersport Söll skiën van de 1.829 meter hoge Hohe Salve in het bekende skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Veel sneeuwplezier!

Skiën van de Hohe Salve

Een gezellige wintersport vol skipret. Zo kun je een wintersport Söll wel omschrijven. Dat komt omdat dit autovrije, authentieke dorp centraal in skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental ligt. En omdat er vele gezellige pubs en cafés te vinden zijn. Beginners kunnen hun hart ophalen in dit skigebied in Oostenrijk. Veel van de 288 kilometer aan pistes zijn blauw en rood van kleur. En de meeste van deze afdalingen beginnen op de top van de 1.829 meter hoge Hohe Salve. Voordat je begint met skiën raden we aan om even de tijd te nemen om te genieten van het uitzicht. Die is dankzij de besneeuwde bergtoppen majestueus.

Gezellige avonden in Söll

Vervelen is ´s avonds niet aan de orde tijdens een wintersport Söll. Wandel langs de origineel beschilderde huizen naar het centrum van het dorp en zoek hier een sfeervol restaurant op. Kaiserschmarrn, Käsespätzle en Schnitzel: ze staan hier allemaal op de menukaart. Eet gerust een extra portie, want de nachten in Söll zijn lang en avondjes schnaps drinken doe je beter niet op een lege maag. Toe aan een rustige avond? Zoek dan het luxe hotel van TUI op en geniet van de spa.

Bekijk alle Wintersport vakanties Söll (5)