Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Østlandet

Laat de traditionele wintersportlanden dit jaar links liggen en ga op avontuur in Noorwegen. In de sfeervolle regio Østlandet kun je niet alleen skiën, maar ook langlaufen door de romantische bossen. Of ga op natuurijs schaatsen. En wat dacht je van het maken van tochten met een slee? Met een glaasje glögg om warm te blijven. Dat doen de locals ook. Al kun je tijdens de wintersport Østlandet ook opwarmen in luxueuze spa’s.

Romantiek in besneeuwd Noorwegen

Tochten op je eigen slee maken, ijsvissen, schaatsen; tijdens een wintersport Østlandet draait het om meer dan alleen skiën. Deze Noorse regio is dan ook perfect voor een romantische wintersport. De besneeuwde dennenbossen laten zich goed lenen voor het maken van sneeuwwandelingen. En de glooiende heuvels zijn ideaal voor langlaufers die uitdaging zoeken. Neem vanuit het luxe hotel van TUI glühwein van zwarte bessen mee in je rugzak om tussendoor warm te blijven. Doen de Noren zelf ook. Al kun je na afloop ook opwarmen in het hotel in Noresund waar de spa internationale prijzen heeft gewonnen.

Skiën bij levendig Beitostølen

Wie de wintersport in Østlandet toch vooral skiënd wil doorbrengen kan terecht in Beitostølen. In de vallei bij het dorp vind je 2 skigebieden met uitdagende afdalingen en brede pistes. En dan zijn er ook nog de verlichtte pistes. Je kunt hier letterlijk dag en nacht op de latten staan. Omdat Beitostølen erg levendig is stopt de wintersport niet als het donker is. Of kunnen we het dan beter de après-ski noemen? De gezellige pubs zijn tot diep in de nacht open waarbij de barmannen het Noorse drankje glögg met liefde serveren. Ben je niet zo’n feestneus? In het luxe hotel van TUI kun je ontspannen in de spa.

Bekijk alle Wintersport vakanties Østlandet (16)