Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Eigen vervoer

Met je eigen auto op vakantie gaan; bepaal zelf wanneer en hoe laat je vertrekt, hoeveel bagage je meeneemt, de route die je gaat rijden en hoe lang je onderweg wilt zijn. Ultieme vrijheid!

Bekijk hotels

Bus (tijdelijk niet boekbaar)

Als je op een betaalbare en comfortabele manier naar de wintersport wilt reizen, kies je voor de pendelbus. De touringcars zijn uitgerust met comfortabele Royal Class stoelen en aan boord zijn er diverse faciliteiten om je het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk busreizen

Vliegtuig

De meest snelle manier van reizen naar je wintersportbestemming. In slechts anderhalf uur ben je in Innsbruck, Salzburg, Genève of Chambéry. Ook Andorra, Zweden, Noorwegen, IJsland en Fins Lapland vliegen we aan. Een aaneensluitende transfer brengt je eenvoudig vanaf de luchthaven naar jouw wintersportbestemming.

Bekijk vliegreizen

Trein (tijdelijk niet boekbaar)

De Alpen Express is de meest comfortabele directe nachttrein. Dus met één nachtje slapen, ben je al in de sneeuw. Zonder overstappen reis je direct naar het station van jouw keuze in Oostenrijk en kun je vanaf Innsbruck zelfs met een transfer naar Italië gebracht worden!

Bekijk treinreizen