Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Skigebied Geilo

Het skigebied Geilo, uitgesproken als Jeilo, ligt aan de rand van het grote nationale park de Hardangervidda en is een van de grootste skiresorts van Noorwegen. Klaar voor de start? Ski dan tijdens een wintersport in het skigebied Geilo naar beneden op de uitstekend geprepareerde Noorse pistes. Dan een drankje met Noorse wafels in een originele log cabin en op naar het volgende avontuur.

Populaire bestemmingen

Een gebied voor ieder wat wils

Het skigebied Geilo is een sneeuwzeker skigebied in het zuidwesten van Noorwegen waar je als wintersporter écht je hart kan ophalen. Je kunt een dag van de ene kant van het Hallingdal skiën en de volgende dag van de andere kant van de vallei skiën. Aan beide kanten van de vallei kun je dus je energie kwijt! Ga met de lift omhoog tot het hoogste punt op 1.178 meter en ski terug over een van de pistes. Snowboarders kunnen in de drie grote snowparks terecht en hebben een paradijs voor zichzelf.

Langlaufen in Geilo

Als je op wintersport in Noorwegen bent, zou je ook de eeuwenoude traditie moeten proberen. Het afwisselende landschap van skigebied Geilo is uitermate geschikt voor langlaufen. Maak gebruik van de 220 kilometer aan langlaufloipes en tussendoor kun je lekker tot rust komen in een van de zeven berghutten. Als je ’s avonds nog energie over bent, is het zeker aan te raden om de 5 kilometer verlichte loipes uit te proberen.

Dorp met een warme uitstraling

Na een actieve dag -en eventueel avond- in de sneeuw keer je weer terug naar je hotel of appartement in Geilo. De volgende ochtend kun je wegdromen bij het uitzicht over de besneeuwde vallei of je dik inpakken voor een wel heel bijzonder verkenning van de natuur: een huskysledetocht. Deze excursie zullen de kinderen nooit vergeten! Ga je liever voor iets meer spanning tijdens je wintersport in het kigebied Geilo? Ook een sneeuwscootertocht vanuit het 4 sterren ambiance hotel behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Geilo (5)