Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Skigebied Trysil

Ga dit jaar op wintersport naar Noorwegen en beleef unieke momenten in Skigebied Trysil. 70 kilometer aan glooiende pistes, waaronder de spectaculaire zwarte piste ‘Run 75’, liggen voor je klaar in dit grootste skigebied van Noorwegen. En dan hebben we de loipes nog niet eens genoemd. Tijdens een wintersport Skigebied Trysil kun je de besneeuwde bossen en witte bergen ook bewonderen vanuit een hondenslee.

Populaire bestemmingen

Sneeuwpret in Noorwegen

Het uitgestrekte Noorse landschap ligt aan je voeten tijdens een wintersport Skigebied Trysil. Dit grootste skigebied van Noorwegen bereik je vanuit het dorp Trysil met een 6-persoons skilift. 70 kilometer aan afwisselende pistes, waaronder de spectaculaire zwarte piste ‘Run 75’, zorgen voor heel wat skipret. En dan zijn er ook nog de 100 kilometer aan langlaufloipes. Besneeuwde naaldbossen, glooiende hellingen en sfeervolle berghutten zorgen voor een romantisch uitzicht tijdens het langlaufen. Onderweg uitrusten bij zo’n berghut is een aanrader. Niet alleen om op te warmen, maar ook om te proeven van wafels met de Noorse kaas Brunost.

Unieke momenten in Trysil

Maak de wintersport Skigebied Trysil onvergetelijk door een hondensledetocht te boeken. Zie je jezelf al zitten met een warm dekentje terwijl husky honden de slee voortrekken? Romantische bossen die bijna verlaten zijn en glooiende witte bergen passeren de revue. Een unieke ervaring. Opwarmen doe je daarna in het luxe hotel van TUI door de wellness op te zoeken. Al kun je ook ’s avonds de latten onderbinden en van de verlichtte pistes skiën. Wie daarna nog niet moe is kan zich prima vermaken in het gezellige centrum van Trysil. In de populaire après-ski barretjes is het tot ’s Avonds laat feest.

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Trysil (2)